Szívek szállodája Gilmore Girls Melissa McCarthy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Készül a Szívek szállodája folytatása, és utolsónként a Sookie-t játszó Melissa McCarthy is bejelentette, hogy visszatér.

A színésznő az ew.com-nak azt nyilatkozta, hogy nagyon büszke a sorozatra, remek karaktereket írtak bele, és várja, hogy a lányai nagyobbak legyenek, hogy elkezdhessék nézni a szériát. Időközben pedig arról is szó volt, hogy őt nem is hívrák meg a folytatásra. A sorozat alkotója, Amy Sherman-Palladino később erről úgy nyilatkozott, hogy tisztában van azzal, hogy a színésznő milyen rettentően elfoglalt, de a maga részéről annak is örülne, ha csak beugrana.

Forrás: CW

Artmozik éjszakája lesz májusban Budapestenhttp://www.life.hu/kult/20160409-artmozik-ejszakaja-lesz-majusban-budapesten.htmlArtmozik éjszakája lesz május 13-án Budapesten, ahol a Puskin, a Művész, a Toldi és a Tabán mozi mellett a Kino Cafe Moziban is várják az érdeklődőket.KultOrigoMa van a nemzetközi roma naphttp://www.life.hu/kult/20160408-nemzetkozi-roma-nap-alkalmabol-kulonfele-programok-a-belvarosban-lista.html"Roma nap - Magyarország nagy" mottóval tartják idén a nemzetközi roma napot a fővárosban és több vidéki nagyvárosban. Kult--A Szex és New York írója felfedte Mr. Big kilététhttp://www.life.hu/kult/20160407-a-szex-es-new-york-iroja-candace-bushnell-elarulta-hogy-kicsoda-mr-big.html"Az igazi Mr. Big a valóságban munkanélküli lenne, mivel kiöregedett" - így gondolja a nagysikerű regény, a Szex és New York írója, aki további titkokat is elárult, többek között azt is, hogy kiről mintázta Mr. Big-et. Kult--Dobd fel izgalmas programokkal a hétvégéd - Íme, a legtutibb tippek! http://www.life.hu/kult/20160407-kulturalis-programajanlo-aprilis-7-10.htmlMozi, színház, és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkoznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. KultOrigoLetépett mellbimbók, húsbárddal gyilkolók – Íme, a világ 7 leghalálosabb sorozatgyilkosa (18+)http://www.life.hu/kult/20160404-letepett-mellbimbok-husbarddal-gyilkolok-ime-a-vilag-7-leghalalosabb-sorozatgyilkosa-anatoly.htmlSzörnyű bűntettek elkövetői, akik végül megkapták megérdemelt büntetésüket. Cikkünkben a világ legszörnyűbb sorozatgyilkosait gyűjtöttük össze. Jobb, ha csak így nézel szembe velük! Kult--Hatalmas bulik a forgatás alatt: Így készült a Star Wars 7!http://www.life.hu/kult/20160406-a-star-wars-legujabb-epizodjat-bulikkal-unnepeltek-a-forgatasrol-kiszivargott-videok.htmlFinn megformálója beatboxol, Rey pedig az ütemet egész jól követve rappel. Elképesztően vicces videók kerültek nyilvánosságra Az ébredő Erő forgatási szüneteiről. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.