Mellékszerepet kapott a róla szóló filmben a Viszkis

Forrás: TV2 -
film mellékszereplő Ambrus Attila Antal Nimród
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Országosan ismert sztárok mellett fiatal színészek is szerepelnek az Antal Nimród rendezésében készülő Viszkis-filmben. Maga Ambrus Attila is feltűnik majd a moziban

Eddig senki nem beszélt a készülő filmről, aminek egyes részleteit még most is titok övezi. Egy-két dolgot azonban megtudhatunk a készülő moziról magától Ambrus Attilától.

Forrás: TV2

Az egykori bankrabló elárulta, hogy a szakmai dolgokról természetesen Antal Nimród dönt, és kiderült az is, hogy már kiválasztották a főszereplőt. Végül nem egy ismert sztárra, hanem egy színinövendékre esett a rendező választása, a 23 éves Szalay Bencére. “Már többször is találkoztunk, nagyon jó benyomást tett rám a srác, hitelesen fog alakítani. Ennek érdekében hetente kétszer hokiedzéseken is részt vesz. Ő még nagyon kicsi gyerek volt, amikor én még aktív voltam, így főleg a szüleitől hallott rólam, de nagyon felkészült az életemből" - mondta a Borsnak Attila. Hozzátette, a gyerekkori énjét egy 12 éves gyerekszínész alakítja majd, és sztárok is szerepelni fognak a filmben, de az ő kilétük egyelőre titok. Ő maga is kapott egy epizódszerepet.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

"Mindössze két forgatási napon kell majd részt vennem. Vicces jelenet lesz, de nem akarom lelőni a poént. Kapok érte egy minimális tiszteletdíjat, de nem ebből fogok meggazdagodni" - mondta az egykori rabló. “Júniusban kezdődhet a forgatás, a bemutatót 2017-re tervezzük. Egy akciódús, fikciós elemekkel bővített kalandfilmet szeretnénk, de lesznek benne vígjátéki elemek is” - tette hozzá Attila.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.