karácsony programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozi, koncert és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Bár a hőmérő higanyszála már a minuszokat súrolja, attól még nem kell bezárkóznod a négy fal közé. Nézz körül a nagyvárosban, hiszen számtalan izgalmas és érdekes program vár rád. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. 

HUNGAROCOMIX 2016

December 10.

K11 Művészeti és Kulturális Központ

Ez már a 12. alkalom lesz, hogy megrendezik a magyar képregények és képregényesek napját, a Hungarocomixot. A Magyar Képregény Szövetség ezúttal december 10-én, most szombaton a Király utcai K11-be gyűjti össze a közel 30 magyar szerző és kiadó számos újdonságait, amelyek mellett kapható lesz a világ egyik legismertebb, noir stílusú kultképregénye, a Blacksad most megjelenő magyar kiadása is.

Képünk illusztráció Forrás: AFP/Josh Edelson

Winter Wonderland

December 22.

Papp László Budapest Sportaréna

A Sinatra100 koncertsorozatot követően ezúttal az ünnepvárás hangulatát hozzák el Frank Sinatra és kortársainak örökzöld dallamain át sztárvendégek segítségével egy színpadi show keretében. A régi karácsonyok varázsa, Hollywood csillogása elevenedik meg egy estére a Papp László Budapest Sportaréna színpadán.

Frank Sinatra Forrás: AFP

Wolf Kati koncert

December 29.

Budapest Kongresszusi Központ

A csodálatos hangú énekesnőt, Wolf Katit nem kell bemutatni a hazai közönségnek. Mindig megújul és mindig valami újat mutat be. 2016. december 29-én a Budapest Kongresszusi Központban egy különleges koncerttel készül: saját zenekara mellett, a világhírű Liszt Ferenc Kamarazenekarral is színpadra lép. Ez a koncert méltó zárása lesz a 2016-os évnek.

Wolf Kati Forrás: Istvan Ruff

Hivatali karácsony

A Cinema City összes mozijában

Clayt (T.J. Miller) imádják a beosztottai, és már alig várják, hogy az ünnepi szezon kellős közepén egy zúzós partyban együtt pöröghessenek a főnökkel. Csak egy a bibi, hogy Clay nővére, nem mellesleg a cég feje, Carol (Jennifer Aniston) épp arra készül, hogy még karácsony előtt felszámolja a nem túl nyereséges üzletágat.

Advent - Minden napra egy mese: Karácsonyváráshttp://www.life.hu/kult/20161130-donaszy-magda-karacsonyvaras-cimu-meseje-adventre.htmlMár csak 16 nap van hátra karácsonyig... December 8-ára éppen ezért a Karácsonyvárás című mesét hoztuk el nektek Donászy Magda tollából. KultThinkstockItt A sötét ötven árnyalata új előzetesehttp://www.life.hu/kult/20161207-a-sotet-otven-arnyalata-uj-elozetese.htmlMár nem kell sokat várni arra, hogy megérkezzen a mozikba A sötét ötven árnyalata, amihez most el is készült egy vadiúj, magyar szinkronos előzetes. Kult--Kedvenc bunkóink a filmvászonrólhttp://www.life.hu/kult/20161130-kedvenc-bunkoink-a-filmvaszonrol-bugsy-phil-connors-begbie-kapa-bruce-robertson-terence-fletcher.htmlSuttyók, utálatosak, mocskos szájúak, gorombák, mégis szeretjük nézni őket, mert mindezt rendkívül szórakoztatóan csinálják - és tudat alatt kielégítik azt a vágyunkat, hogy néha legszívesebben mi is így viselkednénk. A Tapló télapó visszatérése kapcsán összegyűjtöttük a filmvászon legnagyobb bunkóit! Kult--Advent – Minden napra egy mese: A suszter manóihttp://www.life.hu/kult/20161130-grimm-mese-a-suszter-manoi-adventre.htmlDecember 3-ára egy Grimm-történetet ajánlunk nektek, ez pedig A suszter manói című mese. KultOrigoHangolódj az ünnepekre a legjobb programokkal http://www.life.hu/kult/20161130-karacsonyi-programajanlo-ide-menekulj-a-zsufolt-tomeg-elol-kiallitas.htmlBár még van időnk karácsonyig, a hangolódást már most megkezdhetjük. Számos olyan program vár rád a következő hetekben, ahol nemcsak ünnepi finomságokat kóstolhatsz, de elkerülheted a hatalmas tömegeket is. Fedezd fel őket minél előbb! KultThinkstockNosztalgiázz és bulizz együtt a Rapülők! sztárjaival http://www.life.hu/kult/20161121-rapulok-kulturalis-programajanlo-koncert-es-mozi-var-ratok-irany-a-varos.htmlMozi, koncert és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Bár a hőmérő higanyszála már a minuszokat súrolja, attól még nem kell bezárkóznod a négy fal közé. Nézz körül a nagyvárosban, hiszen számtalan izgalmas és érdekes program vár rád. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.