Meghalt a Titanic és a Terminátor színésze, Bill Paxton

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt -
halál Bill Paxton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg híres filmben szerepelt Bill Paxton, olyanokban, mint a Terminátor, a Titanic és a Bolygó neve: Halál. A színész 61 évesen távozott, halálát műtéti komplikációk okozták.

A '80-as és a '90-es évek egyik nagy sztárja volt Bill Paxton, nemcsak színészként, hanem rendezőként is ismerhetjük. Az évtizedek alatt, melyeket a filmiparban töltött, számos nagy alkotásban láthattuk őt. Az igazi áttörést számára a Terminátor című film hozta el, utána olyan filmekben láthattuk, mint a Titanic vagy az Apolló 13.

Bill Paxton a 2015-ös Critics' Choice Television Awardson Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Pályafutása alatt összesen több mint 90 filmben vagy tévéprodukcióban szerepelt, és rendezett is. Utoljára A Kör című thrillerben dolgozott, amelyben Emma Watson és Tom Hanks is játszik. A halálát családja jelentette be, egyelőre csak annyit közöltek, hogy műtéti komplikációk miatt kellett távoznia a színésznek. Azt nem tudni, hogy mivel operálták Bill Paxtont, aki feleségét és két gyermekét hagyta hátra. 61 éves volt.

Óriási bakival zárult az idei Oscar-gálahttp://www.life.hu/kult/20170227-89-oscar-gala-nyertesei.htmlIdén 89. alkalommal rendezték meg a világ legnagyobb filmes eseményét, az Oscar-gálát. Ekkora baki talán még nem volt a díjátadó történetében.... Kult--Nyert a Mindenki! Magyarország újra Oscar-díjashttp://www.life.hu/kult/20170227-magyarorszag-ujra-oscar-dijas-a-mindenki-nyert-2017-ben.htmlSalma Hayek csodás dekoltázzsal állt színpadra, de ezúttal nem csodás idomaira voltunk kíváncsiak. Hanem arra, ki nyerte az Oscar-díjat! KultOrigoAz Oscar-díj történetének LEG-jeihttp://www.life.hu/kult/20170226-az-oscar-dij-tortenetenek-csucstartoi.htmlLos Angelesben vasárnap este (magyar idő szerint hétfő hajnalban) 89. alkalommal adják át az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia kitüntetéseit, az Oscar-díjakat. Íme, néhány érdekesség a díj történetéből, amit az MTVA Sajtó- és Fotóarchívuma állított össze. Kult--Megsértette a szabályzatot, visszavonták az Oscar-jelöléséthttp://www.life.hu/kult/20170226-az-amerikai-filmakademia-visszavonta-greg-p-russel-hangmernok-oscar-dij-jeloleset-a-hangkeveres.htmlVisszavonta Greg P. Russel hangmérnök Oscar-díj-jelölését hangkeverés kategóriában az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia szombaton, mert a jelölt megsértette a filmakadémia kampányolási szabályzatát, vétett a lobbizási előírások ellen. Kult--Megtippeltük, kik nyerik idén az Oscar-díjathttp://www.life.hu/kult/20170225-megtippeltuk-kik-nyerik-iden-az-oscar-dijat-2017.htmlLégy képben az Oscar-gála előtt! A hétfő hajnali díjkiosztó előtt esélylatolgatót tartunk, és nemcsak az esetleges házi tippversenyekben igyekszünk olvasóink segítségére lenni, de még azt is megmondjuk, a főbb kategóriákban mi kiknek adnánk a díjat. KultAFPÍgy néznek ki ma a Házibuli című film sztárjai: Fotók! http://www.life.hu/kult/20170224-akkor-es-most-fotok-a-hazibuli-cimu-film-sztarjairol.htmlA 32 évvel ezelőtt megjelenő film még mindig sokak arcára csal mosolyt. De vajon hogy festenek ma a szereplők? KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.