Elhunyt Roberta Haynes színésznő: 91 évet élt

Forrás: Thinkstock -
halál színésznő Roberta Haynes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Floridai otthonában hunyt el 91 évesen Roberta Haynes. A színésznő leginkább az 1951-es Visszatérés a Paradicsomba című filmmel híresült el, melyben Gary Cooper oldalán játszott.

Roberta Haynes 1929. augusztus 19-én született a texasi Wichita Falls nevű városban, de Torontóban nevelkedett. Színésznői karrierje Kaliforniában, a Broadwayn kezdődött, majd egyre több filmben szerepelt.

Meghalt Roberta Haynes színésznő Forrás: Thinkstock

Leghíresebb alakítását az 1951-es Visszatérés a Paradicsomba című filmben nyújtotta Gary Cooper oldalán, de szerepelt a Point Blank és a Szerencsevadászok című filmekben is. A színésznő 91 évesen, floridai otthonában távozott az élők sorából – írja a Fox News.

86 éves korában elhunyt Elekes Emmahttp://www.life.hu/kult/20190407-86-eves-koraban-elhunyt-elekes-emma.htmlElhunyt Elekes Emma színésznő. Kult--Kiadják az albumot, amelyen Avicii a halála előtt dolgozotthttp://www.life.hu/kult/20190406-kiadjak-az-albumot-melyen-avicii-a-halala-elott-dolgozott.htmlHamarosan egy éve lesz, hogy Avicii mindössze 28 évesen véget vetett az életének. A DJ közel állt egy album elkészítéséhez, ezeket a dalokat akarják most kiadni. KultOrigoKritikánk a botrányos Michael Jackson-dokumentumfilmrőlhttp://www.life.hu/kult/20190401-kritika-a-botranyos-michael-jacksondokumentumfilmrol.htmlTalán soha még nem váltott ki akkora indulatokat dokumentumfilm, mint a Neverland elhagyása. Ez persze érthető is, hisz egy olyan világsztár legsötétebb titkainak leleplezését ígéri, akit mindenki ismer, és akiről mindenkinek megvan a véleménye. Megnéztük a filmet, hogy nekünk is meglegyen a véleményünk – a filmről. KultOrigoElhunyt John Quarmby, a Waczak szálló színészehttp://www.life.hu/kult/20190405-elhuny-john-quarmby-a-waczak-szallo-szinesze.htmlMély megrendüléssel jelentette be a kollégája, John Quarmby halálhírét John Cleese. A két színész a Magyarországon is közkedvelt Waczak szálló című sorozatban játszott együtt. Kult--7 film olyan nőkről, akik nehéz körülmények között álltak ki az egyenjogúságérthttp://www.life.hu/kult/20190401-7-film-olyan-nokrol-akik-kialltak-az-egyenjogusagert.htmlMár játsszák a hazai mozik a Colette című filmet, ami Keira Knightley főszereplésével mutatja be a francia irodalom első híres írónőjének élettörténetét – akinek már azért is meg kellett küzdenie, hogy a saját nevén jelenhessenek meg a könyvei. Ebből az apropóból összegyűjtöttünk egy csokornyi olyan hősnőt az elmúlt évek filmjeiből, akiknek nehéz korszakokban vagy nehéz körülmények között kellett kiállniuk az alapvető jogaikért. Kult--Ezek voltak Adolf Hitler utolsó szavai (18+)http://www.life.hu/kult/20190404-ezek-voltak-adolf-hitler-utolso-szavai.htmlHitler közeli barátjának, bizalmasának naplójából derült fény a diktátor utolsó szavaira. Ezt mondta, mielőtt megölte volna magát. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.