Sajátos módszerrel gyógyítja magát Palya Bea

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Palya Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő elárulta, hogyan születnek a dalai, amelyek szövegéhez saját élettapasztalatából merít. Az alkotás közben előtörő érzéseit, gondolatait olykor a nagyérdeművel is megosztja az énekesnő, aki nehéz időszakon van túl. Az előadások jelentenek orvosságot a számára.

Elképesztő energiákat képes mozgósítani Palya Bea, aki egy percre sem áll meg. Koncertezik, albumot készít, könyvet ír, sportol vagy épp a lányaival keres valamilyen aktív kikapcsolódási formát. „Ritkán mozdulok ki este, egyrészt nem is jut eszembe, másrészt vagy dolgozom vagy a gyerekeimmel vagyok otthon. A színpad az életem, hatéves koromban kezdtem el tanulni a színpadon levés törvényeit” – mondta az RTL Klubon látható Kalandozóban az énekesnő, aki az utóbbi időben más minőségben is látható a színpadon. Előadásokat és workshopokat tart, ahol nemcsak énekről, zenéről, de saját érzéseiről, tapasztalásairól is beszélget a nagyérdeművel. Palya Bea nehéz időszakot zárt le tavaly, mikor férjével úgy döntöttek, külön utakon folytatják. „Leginkább énekes-dalszerzőként vagyok ismert, de mindaz a tudás, amit az önismeret kategóriájába tudok sorolni, elkezdett más formát ölteni. Elkezdtem előadásokat, tréningeket tartani, amit nagyon élvezek. Egy jó dalszerzőnek mélyre kell ásnia. Ha érdekes és hiteles akarok maradni, olyan mélyre kell mennem a lelkemben, hogy az érintse a közös, tocsogós tudattalant, ahol mindenki járt már. Mindenki, aki megszületett, aki szült vagy szülni fog. Mindenkinek vannak ilyen mélyről jövő érzései, tapasztalásai, ez mindenkit foglalkoztat, ahogy a generációs kérdések is. Az én gyógyulásom az, hogy ezekről mesélhetek másoknak. Így az egész orvossággá válik, medicina lesz” – mondta Palya Bea.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.