A Tankcsapda új klipjében Kovács Patrícia és Janklovics Péter is szerepel

Forrás: Kovács Levente -
Kovács Patrícia Tankcsapda Janklovics Péter klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Patrícia színésznő, Janklovics Péter humorista és az Alma együttes frontembere Buda Gábor is szerepel a Tankcsapda, Szevasz Öcsém című videoklipjében.

A várakozásokkal ellentétben, ezúttal egészen más oldalát mutatta meg a zenekar, a klip szereposztása is különlegesre sikerült, a banda tagjai mellett Kovács Patrícia színésznő, Janklovics Péter humorista és az Alma együttesből ismert Buda Gábor mellett több gyerek is szerepel a kisfilmben, többek közt Fejes Tamás és Sidlovics Gábor gyermekei is feltűnnek a filmkockákon. A klipben valamennyi szereplő izgalmas helyzetbe került, egytől-egyig teljesen más karaktert kellett hozniuk azzal szemben, mint ahogyan a néző már korábban megismerte őket.

A Tankcsapda új klipjében Kovács Patrícia és Janklovics Péter is szerepel Forrás: Kovács Levente

Mindenkivel nagyon jó volt a közös munka, bár a sok gyerekkel történő forgatás nem volt egyszerű." -jegyezte meg Gál András rendező.

Megtiszteltetés volt számunkra, hogy a főszereplők ezt így bevállalták és megbíztak bennünk,

A főszerepet három olyan művész alkotja, akiktől azért a rockzenei közeg távol áll. A Tankcsapda éppen ezért is döntött mellettük, a 'Szevasz Öcsém' önmagában is egy szórakoztató, laza, bulizós dal, azaz: „Nézni kell a képeket és örülni a zenének."

Nagyon nagy szeretettel fogadtam a felkérést."

Amikor meg kiderült, hogy mi lenne a szerepem, akkor már kevésbé, bevallom kicsit megijedtem. Aztán elengedtem, részben rábeszéltek, meg azért belegondolva nagyon nagy megtiszteltetés egy Tankcsapda klipben szerepet kapni.

Kovács Patrícia és Janklovics Péter Forrás: Bertli Zoli

Borzasztóan örültem a felkérésnek, és amikor Fejes felvázolta nagyjából, hogy mi lenne a klip, akkor három perc után mondtam, hogy gyerünk, csináljuk."-mesélte Janklovics Péter humorista. „Az, hogy Patrícia meg Gabi bevállalta ezt, ahogy odateszik magukat, azt mondtam, hogy semmi esetre sem akarok kimaradni. Örültem, hogy végre nem én ülök egy filmben a „szopórolleren", hanem Patrícia, így nagyon élveztem a forgatást."

A Tankcsapda új lemezének első dala, biztos, hogy meglepi a rajongókat, ezáltal borítékolható, hogy bőven lesz miről beszélni, vitázni majd a közösségi média felületeken.

„Mostanában mindig a keményebb oldalunkat mutattuk a médiában, éppen ezért az volt a koncepciónk, hogy egy vidám, jó hangulatú videoklip legyen."- jellemezte Fejes Tamás dobos. „Mindenki érezze jól magát, nem kell nagyon gondolkodni, nem kell mindig nagy dolgokra gondolni. Mély tartalmat nem akartunk ebbe a sztoriba beletenni, most a Tankcsapda bulizós oldalát akartuk megmutatni."

A 'Szevasz Öcsém' valóban egy könnyedebb dal, a klipje egy szórakoztató, humoros kisfilm lett. Nyilván felmerül a kérdés, hogy akkor az új albummal kapcsolatban mire számíthatnak majd a rajongók.

„A jó hangulat is megjelenik az albumon, de nem ez lesz a gerince." – árulta le Sidlovics Gábor gitáros. „Ez egy nagyon eklektikus lemez lesz, súlyos tételekkel, kimondottan elgondolkodtató nyomasztó szövegekkel és laza punkos témákkal is."

Szerintem egy nagyon komoly lemezt csináltunk."- tette hozzá Fejes Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.