Elhunyt Suzanne Whang színésznő

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
Suzanne Whang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt a világhírű színésznő és műsorvezető, Suzanne Whang. 13 éven keresztül küzdött a rákkal, 56 éves volt. 

Whang játszott a Las Vegas-óban és a General Hospitalban, de láthattuk az Ügyvédek, a Két pasi – meg egy kicsi, a Kés/alatt, a Gyilkos elmék, a Döglött akták vagy a Dexter sorozatokban is.

Forrás: http://drpatrickomalley.com

Ma van a Színházak éjszakája: jobbnál jobb programok közül válogathatszhttp://www.life.hu/kult/20190921-ma-van-a-szinhazak-ejszakaja-jobbnal-jobb-programok-kozul-valogathatsz.htmlMa van a Színházak éjszakája: kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal, premierekkel és egyéb rendhagyó eseményekkel várja harmincnégy budapesti teátrum a közönséget, de számos vidéki színház is szervez programokat.KultFotó: Szabó Gábor - OrigoMeghalt Larry Wallis, a Motorhead első gitárosa http://www.life.hu/kult/20190921-meghalt-larry-wallis-a-motorhead-elso-gitarosa.htmlMeghalt Larry Wallis, aki a Motorhead első gitárosa volt. A hetvenéves zenész halála okát egyelőre nem lehet tudni. KultOrigoEzért lett szabadúszó színésznő Tompos Kátyahttp://www.life.hu/kult/20190915-ezert-lett-szabaduszo-szineszno-tompos-katya-jaszai-mari-dij.htmlHazánk egyik legsikeresebb színésznője úgy érzi, sokkal korábban meg kellett volna hoznia azt a döntést, hogy szabadúszóként folytatja. Felkérései így is özönlenek, egy sajátos módszerrel teremt rendet zsúfolt életében. KultFotó: Mudra László - OrigoMeghalt Eddie Money énekeshttp://www.life.hu/kult/20190914-meghalt-eddie-money-70-eves-volt.htmlSúlyos betegségben, életének 70. évében elhunyt Eddie Money. Az énekes szeptember 13-án pénteken halt meg, nemrégen diagnosztizálták nyelőcsőrákkal. Kult--Véletlenek sorozatának köszönheti színészi karrierjét Forgács Gáborhttp://www.life.hu/kult/20190908-veletlenek-sorozatanak-koszonheti-szineszi-karrierjet-forgacs-gabor-szinesz.htmlFiatalként nem voltak színészi ambíciói, a Ki mit tud?-ra is barátai unszolására jelentkezett - egy jódlival - az akkor műszaki pályán tevékenykedő Forgács Gábor.KultOrigoA Joker nyerte a Velencei Filmfesztivál fődíjáthttp://www.life.hu/kult/20190908-a-joker-nyerte-a-velencei-filmfesztival-fodijat-todd-phillips.htmlTodd Phillips rendező Joker című filmje nyerte el a 76. Velencei Filmfesztivál legjobb filmért járó fődíját, az Arany Oroszlánt a szombati zárónapon. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.