Osvárt Andrea, a külföldön egyre népszerűbb gyönyörű magyar színésznő főszerepet kapott A szállító című hollywoodi szuperprodukcióból készülő tévésorozatban.

Forrás: AFP

A forgatások júniusban kezdődnek Észak-Amerikában. A gyártó 12 részre szerződtette a már több filmben is bizonyító Osvárt Andreát - olvasható a Stop.hu-n. Andi egy CIA-ügynököt alakít majd, aki különféle illegális, illetve veszélyes csomagokat bíz majd a Chris Vance által megformált futárra. A férfinak egyetlen célja az, hogy a rábízott küldeményeket minden körülmények között célba juttassa.

A sorozat rendezője a Csillagkaput jegyző Andy Mikita lesz, és Európában forgatják majd az első jeleneteket. Mi nagyon bízunk benne, hogy a tengerentúlon annyira sikeres lesz a sorozat, hogy előbb-utóbb hazánkban is megvásárolja majd valamelyik csatorna.

Utazz a gyerekkel! - 5 szuper úti cél Magyarországonhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20110520-utazz-a-gyerekkel-5-szuper-uti-cel-magyarorszagon.html Élő adásban dobta le a bugyiját a dögös műsorvezetőhttp://www.life.hu/szorakozz/20110520-levette-a-bugyijat-daniela-crudu.html