Téa Leoni Hollywood David Duchovny szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywoodban sem fenékig tejfel az élet: hosszú évek után különválik David Duchovny és Téa Leoni.


AFP
AFP

A házaspár már 2008-ban egy időre különköltözött egymástól - és még ebben az évben a Kaliforgiák főszereplője bevonult egy rehabilitációs klinikára a szexfüggősége miatt. De néhány hónappal később kibékültek, és kapcsolatuk jobb lett, mint addig bármikor. De ez is kevésnek bizonyult, hiszen a napokban bejelentették a különválást.

David és Téa még karrierjük elején találkoztak: a Tonight Show felvételén ismerkedtek meg, és nem sokkal később, 1997-ben összeházasodtak. Lányuk, Madelaine West tizenkét éves, Kyd fiuk pedig kilenc.

Fiúval költözött össze az RTL Klub fiatal énekese!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110629-fiuval-koltozott-ossze-az-rtl-klub-fiatal-enekese.htmlÍgy szexel Európa - Mit tanulhatunk egymástól?http://www.life.hu/szeress/szex/20110628-szex-szerelem-parkapcsolat-ezt-gondoljak-a-szexrol-es-a.htmlHarry herceg ismét "szabad", és Pippával sem járhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110627-szerelem-parkapcsolat-harry-herceg-ismet-szabad-es-pippaval.htmlFérfiasságból elégtelen - társat keres a pasihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110627-ferfiassagbol-elegtelen-tarsat-keres-a-pasi.html"Fáj a fejem, édes!" - Miért nem kívánja a pasi a szexet?http://www.life.hu/szeress/szex/20110624-szex-szerelem-parkapcsolat-faj-a-fejem-edes-a-pasik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.