A Dallas c. sorozatot 1990-1997-között vetítették Magyarországon. A Jockey és Bobby péntek esténként emberek millióit szögezte a képernyők elé - nem tudtuk megunni a Ewingok csalfa játékait, a ruhákat és az izgalmakat. A sorozat 2012-ben folytatódik, régi-új szereplőkkel és sok-sok intrikával.


A sorozat Bobby és Jockey Ewing fiairól szól majd, akik folytatják szüleik harcait. John Ross Ewingot és Christopher Ewingot - Jockey és Bobby fiait - ismert színészek alakítják, akik játszottak a Született feleségekben. Bobby fiának szerepében Christophert Jesse Metcalfét láthatjuk majd, ő volt a Született feleségek c. sorozatban a szexi kertészfiú. Jockey fia Josh Henderson lesz, ő a fondorlatos Edie unokaöccseként költözött a Lila akác közbe. A tíz részes sorozatot jövő nyáron kezdi sugározni a TNT csatorna, és már az angolok is élénken érdeklődnek iránta.

www.tnt.tv/series/dallas
Jesse Metcalfe (Christopher Ewing), Josh Henderson (John Ross)

Az új sorozatba régi ismerősök is visszatérnek: a most hatvankét éves Patrick Duffy (Bobby), a hetvenkilenc éves Larry Hagman (Jockey) és a hetvenéves Linda Gray (Samantha) is szerepet kapott a sorozatban. Larry Hagman - mindenki Jockey-ja - nem akarta elvállalni az újabb részeket, de a csatorna végül olyan ajánlatot tett neki, amit nem tudott visszautasítani. A sorozat minden idők egyik legnépszerűbb műsora: világszerte háromszáz millió ember követte nyomon az olajmágnások vívódásait.

www.tnt.tv/series/dallas

Persze új szereplők is lesznek Southfork-ban: Victoria Principal - Pamela - nem akart szerepelni, így most Bobby új feleségét, Ann-t Brenda Strong alakítja. A hölgy szintén a Született feleségekből érkezett, és már játszott a Dallasban: 1987-ben Cliff Barnes szeretőjét alakította.  Még nem tudni, hozzánk mikor érkezik el a Dallas folytatása, de a rajongók már nagyon várják kedvenceiket. Íme, némi ízelítő a 2012-es sorozatból:

VV Olivér lesz Ördög Nóra partnere a VV5-ben?http://www.life.hu/legykepben/20110712-hamarosan-indul-a-vv5-a-valogaton-sok-a-kigyurt.html Nem szereti a hideget a riói orángutánhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110712-nem-szereti-a-hideget-a-rioi-orangutan.html Dubaj, avagy a mennyek poklahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110712-dubaiba-kijaro-celebek-modellek-luxus-avagy-a-mennyek-pokla.html Csomor Csilla újból visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110712-julius-12tol-csomor-csilla-ujbol-feltunik-a-baratok-kozt-sorozatban.html Jennifer Aniston végre beszélt a válásárólhttp://www.life.hu/legykepben/20110712-jennifer-aniston-beszelt-a-brad-pittel-valo-szakitasrol.html Kerekedik Carla Bruni pocakjahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110712-kerekedik-carla-bruni-pocakja.html Kisfia lett a szőke színésznőnek!http://www.life.hu/legykepben/20110711-megszult-kate-hudson.html