Nem bírta szex nélkül! Ismét ágyba bújt az Aranypart szőke macája! - Ezúttal mással

reality show szex Aranypart (reality) Éden Niki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Viasat Aranypart című műsorának szőke vadmacskája nem bír a vérével: először Ádámot cserkészte be, most azonban mást szemelt ki - sikerrel.




Viasat3/Nánási Pál
Viasat3/Nánási Pál

- Szeretek Niki közelében lenni, mert árad belőle egy olyan fajta szexualitás, olyan fajta vonzalom, ami úgy gondolom, hogy minden férfi számára élvezhető lenne - nyilatkozta Gábor, aki azonban hosszabb távon nem tervezhet, a szőke lány ugyanis kijelentette: a szexet élvezi, az érzelmek azonban messze elkerülik.

Tipp! Hírességek az MTV Video Music Awards-on! Nézd meg képgalériánkat!


Őrült bulit tartottak az Aranypart szépfiúihttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110830-sztar-musor-celeb-a-trio-orult-bulija.htmlBotrány! Lepofozták egymást az Aranypart szereplőihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110826-osszeverekedett-eden-szandra-es-eden-niki-az-aranypart-musor-nyito.htmlKivillanó bugyik és hatalmas mellek az Aranypart nyitó bulijánhttp://www.life.hu/life/galeria/20110826-kivillano-bugyik-es-hatalmas-mellek-a-viasat3-aranypart-nyito.htmlÖsszejöttek az Aranyparton: Ada és Ádámhttp://www.life.hu/legykepben/20110826-osszejottek-az-aranyparton-ada-es-adam.htmlSzerelmi négyszög és előre megírt szituációk az Aranypartonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110825-viasat3-szerelmi-negyszog-es-elore-megirt-szituaciok-az-aranyparton.htmlViasat3: Elkezdődött az Aranyparthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110823-elkezdodott-az-aranypart-a-viasat-3-uj-oszi-realityje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.