Tóth Ádám Megasztár Lakatos Yvette szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél év után szakított Lakatos Yvette és az Adam's Comedy frontembere, Tóth Ádám. A kapcsolatnak Ádám vetett véget.

Tipp! Liptai Claudia szebb, mint valaha. Kattints a képekért!


"Én szakítottam a távolság miatt. Eljött az új év, és azt éreztem, én ezt nem szeretném még egy évig így csinálni. Hiába volt barátnőm, a hétköznapokon egyedül töltöttem az estéket, egyedül ültem le a kanapémra, egyedül tévéztem, éltem. Egyszerűen eléltük egymás mellett az életünket, és ez így nem volt már jó. Emberileg még mindig ugyanúgy szeretem Yvette-et, de az észérvek győztek a szerelem felett"


Fotó: TV2
Fotó: TV2


A fiút a hangszerüzlete Gyulára köti, miközben Yvette a családja és az iskola miatt Pécelen él. A fiatal lány nehezen viseli a szakítást. "Az ő döntése volt, én úgy gondolom, meg lehetett volna oldani, vagy legalább megpróbálni valami más megoldást találni. Nekem nem okozott olyan nagy nehézséget, hogy távkapcsolatban élünk, de ő úgy érezte, hogy ugyan van barátnője, de mégsincs. Szomorú vagyok, nagyon rosszul viselem a döntését, de sosem tudnék rá haragudni azért, mert meglépte ezt. Szerencsére a január elején megtörtént szakítás óta is beszélünk, amire nekem nagyon nagy szükségem van, hiszen mindig mindent vele osztottam meg, őt hívtam, ha valami történt velem" - vallotta Yvette a Blikknek.

A két fiatal a Megasztár alatt szeretett egymásba, és korábban egy közös dal lehetősége is felmerült: "Jóban vagyunk, a közös fellépés nem kizárt, de egy duett most szóba sem jön" - mondta a zenész.

Tipp! Exkluzív képek az RTL Klub sztárjáról! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.