Másfél év után szakított Lakatos Yvette és az Adam's Comedy frontembere, Tóth Ádám. A kapcsolatnak Ádám vetett véget.


"Én szakítottam a távolság miatt. Eljött az új év, és azt éreztem, én ezt nem szeretném még egy évig így csinálni. Hiába volt barátnőm, a hétköznapokon egyedül töltöttem az estéket, egyedül ültem le a kanapémra, egyedül tévéztem, éltem. Egyszerűen eléltük egymás mellett az életünket, és ez így nem volt már jó. Emberileg még mindig ugyanúgy szeretem Yvette-et, de az észérvek győztek a szerelem felett"
- árulta el szomorúan a fiatalember a Blikknek.Fotó: TV2


A fiút a hangszerüzlete Gyulára köti, miközben Yvette a családja és az iskola miatt Pécelen él. A fiatal lány nehezen viseli a szakítást. "Az ő döntése volt, én úgy gondolom, meg lehetett volna oldani, vagy legalább megpróbálni valami más megoldást találni. Nekem nem okozott olyan nagy nehézséget, hogy távkapcsolatban élünk, de ő úgy érezte, hogy ugyan van barátnője, de mégsincs. Szomorú vagyok, nagyon rosszul viselem a döntését, de sosem tudnék rá haragudni azért, mert meglépte ezt. Szerencsére a január elején megtörtént szakítás óta is beszélünk, amire nekem nagyon nagy szükségem van, hiszen mindig mindent vele osztottam meg, őt hívtam, ha valami történt velem" - vallotta Yvette a Blikknek.

A két fiatal a Megasztár alatt szeretett egymásba, és korábban egy közös dal lehetősége is felmerült: "Jóban vagyunk, a közös fellépés nem kizárt, de egy duett most szóba sem jön" - mondta a zenész.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Mennyit számít a pénz? - Így választ a nő pasithttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120124-gazdag-vs-csoro-pasi-mennyit-szamit-egy-kapcsolatban-a-penz.html Egy férfi nem elég! - Többférjűség a világbanhttp://www.life.hu/szeress/20120123-kultursokk-tobbferjuseg-hazasodo-halottak-es-atkok-kulonos-hazassagok-a.html Véget ért Heidi Klum és Seal házasságahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120122-vege-heidi-klum-es-seal-hazassaganak.html 12 pezsdítő tipp laposodó párkapcsolat ellen!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120120-12-pezsdito-tipp-laposodo-kapcsolatod-ellen.html 5 szexpóz, ami tutira bejön a férfiaknak - egy pasi vallomásai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120120-melyikben-mit-szeretunk-a-szexpozokrol-pasiszemmel.html Évekig prostiknál kereste a boldogságot a VV5 sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120120-valovilag-evekig-prostikhoz-jart-a-vv5-sztarja-attila.html Minden idők legfurcsább párkapcsolati tanácsai (18+)http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120117-szex-szerelem-minden-idok-legfurcsabb-parkapcsolati-tanacsai.html