Marilyn Monroe életéről szinte mindig kiderül valami újdonság - a napokban a díváról készült, eddig még nem látott fotókat tettek közzé.Marilyn huszonhét éves volt, amikor a képek készültek. A színésznő a Niagara című filmet forgatta, és borzasztóan izgult, hiszen ebben a moziban kapott először főszerepet. A díva megkérte kedvenc sminkesét, Allan 'Whitey' Snydert, fotózza le párszor, hogy kissé csökkenjen a feszültsége. A képeken azonban már nyoma sincs izgalomnak: Marilyn igazi nő mindegyik fotón.

Northfoto
Még több kép a szexi Marilynről! Kattints a képre! (+18)

A sminkes és jóbarát 1994-ben halt meg, a képeket, melyeket eddig senki sem látott, a napokban aukcióra bocsájtják Beverly Hillsben. Allan először 1946-ban dolgozott a színésznővel, és nagyon jó barátok lettek: tizenhat éven keresztül ő sminkelte a szőke szexbombát.

Northfoto
Még több kép a szexi Marilynről! Kattints a képre! (+18)10 igazán jó könyv tavaszra - Amit még a kertben se tudsz letennihttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20120329-10-igazan-jo-konyv-tavaszra-kerti-ucsorgeshez.html Megfenyegették Alföldi Róbertethttp://www.life.hu/szorakozz/20120329-megfenyegettek-alfoldi-robertet.html Szolgálják és védik - a gyerekkorthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120328-polisse-szolgaljak-es-vedik-a-gyerekkort.html Modellfiúval kavar Katy Perryhttp://www.life.hu/szorakozz/20120328-ime-katy-perry-uj-pasija.html Bond-lányok a süllyesztőben - Szépségük sem mentette meg őket a sikertelenségtőlhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120326-bondlanyok-a-sullyesztoben-szepseguk-es-a-szerep-sem-mentette.html