Újabb, sosem látott fotók kerültek elő Marilyn Monroe-ról

fotó Marilyn Monroe díva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marilyn Monroe életéről szinte mindig kiderül valami újdonság - a napokban a díváról készült, eddig még nem látott fotókat tettek közzé.

Marilyn huszonhét éves volt, amikor a képek készültek. A színésznő a Niagara című filmet forgatta, és borzasztóan izgult, hiszen ebben a moziban kapott először főszerepet. A díva megkérte kedvenc sminkesét, Allan 'Whitey' Snydert, fotózza le párszor, hogy kissé csökkenjen a feszültsége. A képeken azonban már nyoma sincs izgalomnak: Marilyn igazi nő mindegyik fotón.

Northfoto
Northfoto

Még több kép a szexi Marilynről! Kattints a képre! (+18)

A sminkes és jóbarát 1994-ben halt meg, a képeket, melyeket eddig senki sem látott, a napokban aukcióra bocsájtják Beverly Hillsben. Allan először 1946-ban dolgozott a színésznővel, és nagyon jó barátok lettek: tizenhat éven keresztül ő sminkelte a szőke szexbombát.

Northfoto
Northfoto

Még több kép a szexi Marilynről! Kattints a képre! (+18)

Tipp! Így néz ki a híres színész Costa Rica-i luxusnyaralója belülről! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.