Állítólag a munka tette tönkre Amanda Seyfried és Josh Hartnett bimbózó románcát.

Amanda Seyfried hivatalosan is szakított Josh Hartnett színésszel. A huszonhat éves szőkeség korábban is szívtiprókkal randizott: járt egy ideig Dominic Cooperrel és Ryan Phillippe-pel is. Állítólag Amanda akart szakítani négy hónap után, mert túlságosan lefoglalja őt A nyomorultak londoni forgatása, míg kedvese a világ másik végén, New Yorkban dolgozik.

Forrás: AFP

"Amanda mindig visszarepült Amerikába, amikor épp nem dolgozott, szerette volna, hogy működjön ez a kapcsolat, de egyszerűen nem jöttek össze a dolgok. Ő akart véget vetni a románcnak" - vallotta egy bennfentes. Amanda és Josh januárban jöttek össze, így még négy hónapig sem jártak együtt. Bár Amandát ismerve nem tart majd sokáig a szingliség: kíváncsiak vagyunk, melyik hollywodi szépfiú lesz a legújabb áldozata.

Páros lányrablás: előbb a nővér, aztán a húghttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120413-paros-lanyrablas-elobb-a-nover-aztan-a-hug.html Az elsüllyedt hajó utasai - Megrázó emberi sorsok a Titanicrólhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20120412-a-titanic-katasztrofaja-emberi-sorsok-a-tragikusan-elsullyedt-hajorol.html Kiesett a játékos, bár igaza volt a kvízműsorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20120411-vago-istvan-kiesett-a-jatekos-bar-igaza-volt-a-kvizmusorban.html 5 sikeres külföldi tévésorozat, amire mi is rákattannánk itthonhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120411-5-sikeres-kulfoldi-tevesorozat-ami-meg-hianyzik-a-magyar-csatornakrol.html Ingyen pornózott Szandikahttp://www.life.hu/szorakozz/20120411-valovilag-ingyen-pornozott-szandika.html