Márkkal, Cristofel egykori ellenfelével akkor hozta össze a sors Veronikát, amikor Cristofel verése után a lány bekerült a kórházba. 


Veronika és Márk között nem új az ismeretség. Márk szintén jelentkezett annak idején a VV5-be, ám a beszavazóshow-n alulmaradt Cristofellel szemben.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Márkó (középen) a VV5-be jelentkezett versenytársaival, Szilivel és Cristofellel

"Amikor bekerültem a baleseti sebészetre, Márk is ott volt, szalagszakadással. Megismertük egymást, hiszen a válogatókon már találkoztunk, és elkezdtünk beszélgetni. Nagyon kedves volt, és mindenáron randevúzni akart" - árulta el a Blikknek Veronika, aki végül megadta a telefonszámát a fiúnak.

"Eleinte csak baráti beszélgetések voltak köztünk, aztán egyre mélyült a kapcsolatunk. Nagyon jól érezzük magunkat egymással. Sorsszerűnek érzem, hogy pont akkor akadtunk össze, amikor Cristofel ilyet tett velem. Márk nagyon megértő, elítéli az erőszakot, véleménye szerint egy férfitól gyengeségre vall, ha kezet emel egy nőre. Nagyon örülök, hogy találkoztunk, amellett, hogy jól szórakozunk együtt, hatalmas támaszt nyújt számomra. Időközben pedig az is kiderült, hogy az anyukám diákja a főiskolán" - mondta Veronika boldogságtól sugárzó arccal.

Ezzel szemben Cristofel még mindig gyengéd érzelmeket táplál a lány iránt.

- Nem tudok mit tenni, kívánom, legyen nagyon boldog. Én még mindig szeretem őt, nagyon fáj, hogy ő már nem így érez, de el kell fogadnom ezt a helyzetet - vallotta be Cristofel.

Forrás: BlikkElindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk! 


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!Cristofel a TV2-be ment - Ötmilliós perre számíthat?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120425-cristofel-a-tv2-frizbijebe-ment-otmillios-perre-szamithat-.html VV Cristofel újra a rendőrségen - Exkluzív videó!http://www.life.hu/legykepben/20120418-vv-cristofel-ujra-a-rendorsegen-sztarugyvedet-bizott-meg-a-veronika.html Előállították VV Cristofelt a rendőrségen!http://www.life.hu/legykepben/20120416-eloallitottak-vv-cristofelt-a-rendorsegen-veronika-bantalmazasa-miatt.html VV Cristofel részletesen vallott a Life.hu-nak Veronika megveréséről - Exkluzív videó!http://www.life.hu/legykepben/20120413-exkluziv-vv-cristofel-reszletesen-vallott-a-lifehunak-vv-veronika-megvereserol.html VV Cristofel brutálisan megverte Veronikát - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120412-valovilag-veronika-kidobta-vv-cristofelt-ez-az-oka-a.html VV5: Szex a paplan alatt! Veronika és Cristofel a nézettség miatt bújt ágyba? (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111105-vv5-szex-a-paplan-alatt-veronika-es-cristofel-a-nezettseg.html Újabb részletek a VV-ügyben: Veronika nem mondott igazat? - A rendőrség válaszahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120414-ujabb-reszletek-a-vvugyben-veronika-nem-mondott-igazat.html VV Veronika ráunt feltöltött ajkairahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120211-vv5-vv-veronika-raunt-feltoltott-ajkaira.html