Cristofel egykori ellenfelével kavar VV Veronika

Veronika párkapcsolat valóságshow szerelem Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Márkkal, Cristofel egykori ellenfelével akkor hozta össze a sors Veronikát, amikor Cristofel verése után a lány bekerült a kórházba. 

Veronika és Márk között nem új az ismeretség. Márk szintén jelentkezett annak idején a VV5-be, ám a beszavazóshow-n alulmaradt Cristofellel szemben.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Márkó (középen) a VV5-be jelentkezett versenytársaival, Szilivel és Cristofellel

"Amikor bekerültem a baleseti sebészetre, Márk is ott volt, szalagszakadással. Megismertük egymást, hiszen a válogatókon már találkoztunk, és elkezdtünk beszélgetni. Nagyon kedves volt, és mindenáron randevúzni akart" - árulta el a Blikknek Veronika, aki végül megadta a telefonszámát a fiúnak.

"Eleinte csak baráti beszélgetések voltak köztünk, aztán egyre mélyült a kapcsolatunk. Nagyon jól érezzük magunkat egymással. Sorsszerűnek érzem, hogy pont akkor akadtunk össze, amikor Cristofel ilyet tett velem. Márk nagyon megértő, elítéli az erőszakot, véleménye szerint egy férfitól gyengeségre vall, ha kezet emel egy nőre. Nagyon örülök, hogy találkoztunk, amellett, hogy jól szórakozunk együtt, hatalmas támaszt nyújt számomra. Időközben pedig az is kiderült, hogy az anyukám diákja a főiskolán" - mondta Veronika boldogságtól sugárzó arccal.

Ezzel szemben Cristofel még mindig gyengéd érzelmeket táplál a lány iránt.

- Nem tudok mit tenni, kívánom, legyen nagyon boldog. Én még mindig szeretem őt, nagyon fáj, hogy ő már nem így érez, de el kell fogadnom ezt a helyzetet - vallotta be Cristofel.

Forrás: Blikk

Tipp! Végre megszólalt az X-Faktor sztárja. Kattints a galériáért!



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Cristofel a TV2-be ment - Ötmilliós perre számíthat?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120425-cristofel-a-tv2-frizbijebe-ment-otmillios-perre-szamithat-.htmlVV Cristofel újra a rendőrségen - Exkluzív videó!http://www.life.hu/legykepben/20120418-vv-cristofel-ujra-a-rendorsegen-sztarugyvedet-bizott-meg-a-veronika.htmlElőállították VV Cristofelt a rendőrségen!http://www.life.hu/legykepben/20120416-eloallitottak-vv-cristofelt-a-rendorsegen-veronika-bantalmazasa-miatt.htmlVV Cristofel részletesen vallott a Life.hu-nak Veronika megveréséről - Exkluzív videó!http://www.life.hu/legykepben/20120413-exkluziv-vv-cristofel-reszletesen-vallott-a-lifehunak-vv-veronika-megvereserol.htmlVV Cristofel brutálisan megverte Veronikát - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120412-valovilag-veronika-kidobta-vv-cristofelt-ez-az-oka-a.htmlVV5: Szex a paplan alatt! Veronika és Cristofel a nézettség miatt bújt ágyba? (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111105-vv5-szex-a-paplan-alatt-veronika-es-cristofel-a-nezettseg.htmlÚjabb részletek a VV-ügyben: Veronika nem mondott igazat? - A rendőrség válaszahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120414-ujabb-reszletek-a-vvugyben-veronika-nem-mondott-igazat.htmlVV Veronika ráunt feltöltött ajkairahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120211-vv5-vv-veronika-raunt-feltoltott-ajkaira.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.