Khloé Kardashian már évek óta a bulvárlapok egyik kedvenc témája, most azonban úgy döntött, visszavonul a nyilvánosság elől.

A Kardashian lányok valóságshow-ja nagyon népszerű a tengerentúlon. Khloé Kardashiannak azonban elege lett a hírnévből, és elhatározta, férjével, Lamar Odommal egy időre visszavonulnak. "Szeretnénk kicsit rangsorolni a dolgokat. Szünetre vágyunk. A házasságban mindig eljön az a pillanat, amikor a férjnek van szüksége támogatásra" - vallotta a huszonhét éves szépség, akinek kedvese, Lamar ismét visszatért a kosárlabdához.

Northfoto

A férfi egy ideig ugyanis nem sportolt, most azonban ismét játszani fog. A Kardashian lány korábban mindig figyelt arra, hogy a kamerák ne legyenek körülöttük, ha férjének éppen fontos meccse volt, most azonban már egyáltalán nem akar kamerákat saját maga és a férje körül. "Modern lánynak tartom magam, de nekem a férjem áll az első helyen. Szerintem a válás nem megoldás, így azt teszem, ami neki a legjobb" - vallotta a fiatal feleség, aki igen céltudatos - ami a házasságot illeti.

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk! 


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!Ryan O|Neal Farrah Fawcett bocsánatáért könyörgött az asszony halála előtthttp://www.life.hu/szeress/20120502-ryan-o-neal-farrah-fawcett-bocsanataert-konyorgott-az-asszony-halala.html Elárulta kedvenc szexpózait a két gyönyörű színésznő (18+)http://www.life.hu/szeress/20120502-zoe-saldana-elarulta-kedvenc-szexpozait.html Angelina Jolie apja a színésznő esküvőjéről mesélthttp://www.life.hu/szeress/20120424-angelina-jolie-apja-a-szineszno-eskuvojerol-meselt.html "Többé nem hagyom magam manipulálni" - Te mi vagy: agresszor vagy áldozat?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120427-szex-szerelem-te-mennyire-manipulalod-a-masikat-a-parkapcsolatban.html Beteges dolgokat művelt párjával a valóságshow szereplőjehttp://www.life.hu/szeress/20120430-beteges-dolgokat-muvelt-parjaval-a-valosagshow-szereploje-eden-aniko.html A lustaságtól a bűntudatig - A leggyakoribb hibák, amik tönkretehetik a szexet (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120427-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-szabadulj-meg-rossz-szexualis-szokasaidtol.html