Oscar-jelölt sztár és szuperfilmek szereplője, három éve mégsincs komoly barátnője Jeremy Rennernek, ehelyett két francia bulldoggal osztja meg az ágyát.

A két miniatűr kutya azután lett élettársa, hogy öreg kedvence, Franklin tavasszal kimúlt. Aki a kutyákat szereti, rossz ember nem lehet, mégis felmerül a kérdés, miért nincs állandó kétlábú társa egy ivarérett férfinak.

UIP Dunafilm"A legutóbbi barátnőmmel akkor kezdett el lazulni a kapcsolatunk, amikor kijelentette, hogy színésznő szeretne lenni" - meséli Renner. "Aztán kiderült, hogy ebből tényleg sok macera származna, ezért inkább szakítottunk. Azóta nem horgonyoztam le senki mellett, mert van olyan hetem, hogy három kontinensen is megfordulok, ez pedig nem kedvez a kiegyensúlyozott párkapcsolatnak."

Jeremy Renner Matt Damon örökébe lépett a Bourne-sorozat negyedik részében, A Bourne-hagyatékban. Ő nem önmagát keresi, mint kollégája, hanem bosszút akar állni a titkos szervezeten, amely tökéletes gyilkológépet csinált belőle, aztán el akarja pusztítani.

The Bourne Legacy - hazai bemutató: 2012. szeptember 6.

Tippünk: Nézd meg a film előzetesét!

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/FuJIdqy6Xn4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 Forrás: UIP

Mamipornó millióknak - A szex ötven árnyalatahttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20120823-mamiporno-millioknak-a-szurke-otven-arnyalata.html "Csókolom! Ági van?" Régi idők legviccesebb reklámfilmjeihttp://www.life.hu/szorakozz/20120808-retro-reklam-valogatas.html Így vetkőznek a csillagok - sztriptíztáncosok a mozibanhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120822-film-szorakozas-program-igy-vetkoznek-a-csillagok-sztriptiztancosok-a.html Akik példaképek lehetnek - A 20. század legbefolyásosabb asszonyaihttp://www.life.hu/szorakozz/20120817-a-20-szazad-legbefolyasosabb-asszonyai-akik-valamennyiunk-peldakepei-lehetnek.html