Barátnő helyett kutyát tart A Bourne-hagyaték sztárja

film párkapcsolat férfi Jeremy Renner szórakozás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oscar-jelölt sztár és szuperfilmek szereplője, három éve mégsincs komoly barátnője Jeremy Rennernek, ehelyett két francia bulldoggal osztja meg az ágyát.

A két miniatűr kutya azután lett élettársa, hogy öreg kedvence, Franklin tavasszal kimúlt. Aki a kutyákat szereti, rossz ember nem lehet, mégis felmerül a kérdés, miért nincs állandó kétlábú társa egy ivarérett férfinak.

UIP Dunafilm
UIP Dunafilm



"A legutóbbi barátnőmmel akkor kezdett el lazulni a kapcsolatunk, amikor kijelentette, hogy színésznő szeretne lenni" - meséli Renner. "Aztán kiderült, hogy ebből tényleg sok macera származna, ezért inkább szakítottunk. Azóta nem horgonyoztam le senki mellett, mert van olyan hetem, hogy három kontinensen is megfordulok, ez pedig nem kedvez a kiegyensúlyozott párkapcsolatnak."

Jeremy Renner Matt Damon örökébe lépett a Bourne-sorozat negyedik részében, A Bourne-hagyatékban. Ő nem önmagát keresi, mint kollégája, hanem bosszút akar állni a titkos szervezeten, amely tökéletes gyilkológépet csinált belőle, aztán el akarja pusztítani.

The Bourne Legacy - hazai bemutató: 2012. szeptember 6.

Tippünk: Nézd meg a film előzetesét!







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.