Nagyon dögös a világsztár húga - Így fest falatnyi fehérneműben Mónica Cruz

fehérnemű Monica Cruz LifeNight Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Penelope Cruz az egyik legszebb színésznő, de a húga, Mónica legalább olyan dögös, mint ő.

A harmincöt éves Mónica Cruz Sánchez nem annyira népszerű, mint gyönyörű nővére, de azért akad egy-két jobb szerepajánlata. Nővére terhessége miatt például ő volt Penelope dublőre a Karib-tenger kalózai című film legutóbbi részében, és egy divatmárkát is együtt remklámozott a nővérével. Mónica alakja szintén kifogástalan, arca pedig gyönyörű - íme a szexi hugica csinos fehérneműben.

Pihenj úgy, mint egy királynő - 6 mesés történelmi úti cél, ahol megállt az időhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20120905-szorakozas-utazas-program-nyaralj-ugy-mint-egy-kiralyno-meses.htmlSokáig vártuk, most végre megkaptuk: Dallas újratöltvehttp://www.life.hu/szorakozz/20120913-ujra-elindult-a-dallas-cimu-sorozat-a-lifehu-elkeszitette-a.htmlKockahas és gyönyörű szemek - Szülinapos Paul Walkerhttp://www.life.hu/szorakozz/20120907-lifenight-napi-him-eszmeletlenul-fest-paul-walker-szinesz-a-parfumreklamban.htmlBabaháj, lógó popsi és vaskos combok - Íme a magyar celebek retusálás nélkülhttp://www.life.hu/szorakozz/20120907-der-heni-enekesno-zimany-linda-modell-es-meg-tobb-magyar.htmlOrosz filmklasszikusok - 10 film, amit neked is látni kellhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120905-mozi-film-szorakozas-orosz-filmklasszikusok-10-film-amit-neked.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.