Elfeledett énekesek a The Voice-ban - Összefoglaló

Caramel Mező Misi Somló Tamás Malek Andrea meghallgatás összefoglaló The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A második, unalomba fulladó válogató után a harmadik adás már több izgalmat hozott: az összes Mester több énekest is gyűjtött a csapatába, egy látássérült lány pedig megható perceket szerzett mindenkinek.

Sokan voltak, akik komolynak mondható zenei tapasztalattal érkeztek a meghallgatásokra, így a harmadik adásban is feltűnhetett néhány ismerős arc vagy éppen hang. Nekik vitathatatlanul nagyobb esélyük van úgy általában, de még ennyi előnnyel sem mindenki tudta meggyőzni a Mestereket. A kivarrt rockzenész és mellesleg szabadúszó bébiszitter, Berke Gábor még Kovács Ákos első zenekarának is tagja volt, most mégsem sikerült lenyűgöznie a Mestereket. Misi és Andi a stílust kifogásolták, Caramel pedig egy érzelgős tanácsban bátorította tovább Gábort a zenei pályán. Bokor Marianna már többre ment a Valerie című dallal, hiszen legalább Caramelt megfordította, az előadás után pedig népes zenész családja körében ünnepelt.

Húsz évig háttérénekléssel foglalkozott, így sok kilencvenes évekbeli playback-együttes tátogott Czerovszky Henriett hangjára. Az áttörés reményében egyenesen a Kanári-szigetekről érkezett haza a meghallgatásra, s mind a négy mentort lenyűgözte. Ha kíváncsi vagy, kit választott, kattints ide!

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Voltak olyanok is, akiket valószínűleg sokáig nem felejt majd el a zsűri - akár továbbjutottak, akár nem. Agárdi Szilvia, az est egyik fénypontja igencsak speciálisan tanulja a dalokat, ugyanis egyik szemére teljesen vak, a másikkal pedig csak fényeket, alakokat lát. A Halleluja című dal így is sikert hozott, hiszen Misi megfordította a székét, és azt is beismerte, hogy az előadás könnyeket csalt a szemébe. A Mester nyilatkozatát arról, hogy mit érzett, amikor a lányt hallgatta, itt olvashatod.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Agárdi Szilvia és Mező Misi

Az összes ítész meg akarta szerezni magának Weisz Viktort, aki jó partner ebben, hiszen nagyon meg akarja nyerni ezt a műsort. Az Érints meg című dal után a szenvedélyt és a profizmust dicsérték legjobban, s hosszasan győzködték Viktort, aki végül Somló Tamásra bízta magát.
Valószínűleg gyanús volt a Mestereknek is az a versenyző, akinek hangja inkább egy hölgyére hasonlított. A 17 éves Farkas Sándor Lajos a siker érdekében negyven kilót fogyott. A fiú legnagyobb álma az énekesi karrier, de ezt nem ebben a műsorban éri majd el: hiába szurkolt érte lelkesen a család, a Mesterek nem nyomták meg a gombot.

Pákai Petra duciként is felvállalva saját magát, mosolygós hangjával elég hamar megfordította az összes Mestert. A lány csupa dicséretet kapott karcos, "szőrös" hangjára, de egyéniségéhez talán Misi illett a legjobban, Petra is rá voksolt.

A versenyzők között a tizenévesek is képviseltették magukat. 17 éves Szabó Bence a vízilabdát az éneklésért hagyta abba, de lehet, hogy rosszul döntött: dalát ugyan férfiasan és lendületesen adta elő, de egy Mestert sem fordított meg. Andi azt javasolta, hogy tanulja meg uralni a hangját, Caramelnek pedig a fiú személyisége nem jött át. A kritikák mellett a Mesterek azért nagy jövőt jósoltak Bencének. Nagyobb szerencséje volt a szintén tizenéves Veréb Tamásnak. Ő még akkor szerette meg az éneklést, amikor gyerekként színdarabokban szerepelt. A most érettségizett fiú Misi kivételével az összes Mesternek tetszett, Caramel az őszinteségét, Andi a drámaiságot emelte ki, Somló pedig a könnyed éneklést. A kötelező időhúzás után Tamás Andi csapatába vágyott.

Ne feledkezzünk meg a többi továbbjutóról sem: a húszéves szőke Ladányi Patrícia Rihanna dalával győzte meg a zsűrit és Misit választotta. Perutek János sportriporter, az adás első versenyzője, csupán a bőrnadrágjára kapott kritikát, ő Somló Tamás csapatát erősíti.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Perutek János és Malek Andrea

A magát tatár származásúnak valló Husnullina Regina számára a zene és a jóga hoz megnyugvást és örömet. Caramel zenei terápiának nevezte Regina előadását, Misi pedig a lelki békéjének megtalálásához kért segítséget tőle - ő végül mégis Somló Tamásnál kötött ki.

Jövő héten folytatódik a válogatottan jó énekesek meghallgatása, még Fenyő Iván húgát is meghallgathatjuk.

Mégsem vált el férjétől a The Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121025-berkes-gabi-a-the-voice-versenyzoje-nem-valt-el-a.htmlA világ egyik legszebb nőjéhez hasonlítják a Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/szepulj/20121023-veres-monika-nika-a-voice-versenyzoje-es-cindy-crawford-szupermodell.htmlNem visel bugyit a The Voice mestere - Saját magát leplezte lehttp://www.life.hu/legytrendi/20121022-christina-aguliera-enekesno-a-voice-mestere-nem-szivesen-visel-bugyit.htmlA színpadon ülve harcoltak a versenyzőkért a The Voice mestereihttp://www.life.hu/legykepben/20121020-a-szinpadon-ulve-harcoltak-a-versenyzokert-a-the-voice-mesterei.htmlAz X-Faktor gyalázza a The Voice műsorát?http://www.life.hu/legykepben/20121019-az-xfaktor-gyalazza-a-the-voice-musorat-melyik-a-jobb.htmlElőször beszélt magánéletéről a The Voice műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121018-szabo-kimmel-tamas-a-the-voice-musorvezetoje-eloszor-beszelt-maganeleterol.htmlEddig csak kudarc érte a The Voice tehetségéthttp://www.life.hu/legykepben/20121016-bakonyi-zsolt-a-tv2-the-voice-cimu-tehetsegkutato-musoranak-versenyzojet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.