A Life.hu egyik korábbi cikkéből kiderült, hogy az 50 éves Demi igencsak rosszul viselte válását, és szinte belebetegedett Ashton Kutcher elvesztésébe. Most azonban úgy tűnik, a színésznő készen áll egy új kapcsolatra és szokásához híven megint jóval fiatalabb partnert választott magának.

A szépséges sztár, aki a '90-es évek egyik legbevállalósabb színésznője volt, mostanában leginkább válásával, féltékenységével és drasztikus fogyásával hívta fel magára a figyelmet. A lelkileg összetört Demin talán új kapcsolata segíthet majd, bár közte és választottja között ismét hatalmas a korkülönbség, így félő, hogy a románc ugyanarra a sorsa jut, mint a színésznő előző házassága.

Forrás: AFP

A szerencsés fiú Vito Schnabel, akit a Daily Mail magazin egyszerűen csak toyboynak hív, mindössze 26 éves. Vagyis Demi majdnem kétszer annyi idős, mint a művész, Julian Schnabel fia. A pár Naomi Campbell barátjának, Vladimir Doroninnak az 50. születésnapi buliján ismerkedett meg, ahol szinte az egész estét együtt töltötték.

Nem csoda, hogy Vino azonnal elcsábította a megtört színésznőt, a fiatal fiú ugyanis egyértelműen az idősebb nőket szereti. Korábban járt már a 39 éves Elle MacPhersonnal és a 35 éves Liv Tylerrel is.

50 év korkülönbség nem akadály - Idős nők és fiatal fiúk társkeresőjehttp://www.life.hu/szeress/20121126-cougar-nok-akik-legalabb-8-evvel-fiatalabb-fiut-szeretnek-de.html Évekig nem beszélt apjával az Alkonyat sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20121126-evekig-nem-beszelt-edesapjaval-az-alkonyat-sztarja-nikki-reed.html A szexjelenetéről vallott a bájos színésznőhttp://www.life.hu/szeress/20121121-a-szexjeleneterol-vallott-a-bajos-szineszno-amanday-seyfried-a-lovelace.html A robotprosti jó lesz? - A párkapcsolatok jövőjehttp://www.life.hu/szeress/szex/20121127-a-parkapcsolatok-a-hazassagok-es-a-szex-jovoje.html Szextipp: így eddz az intenzív orgazmusért (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121126-szex-szerelem-szexualitas-intimizmok-olelese.html A modern szexuálterápia leghasznosabb trükkjeihttp://www.life.hu/szeress/szex/20121123-szex-szerelem-parkapcsolat-a-modern-szexualterapia-leghasznosabb-trukkjei.html Amit a pasi visszataszítónak tart a nőbenhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110218-8-dolog-amit-minden-ferfi-visszautasitonak-tart.html