Brad Pitt a nap cikke Arnold Schwarzenegger film George Clooney mozi szórakozás Clint Eastwood Jack Nicholson Sean Connery zenész Diane Kruger sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvenc sztárjaink közül csak kevesen születtek ismert filmes vagy zenészcsaládba, így csak keveseknek adatott meg a csillogás. A legtöbben keményen megdolgoztak a sikerért, a színpadon és a forgatásokon kívül is.

1. Clint Eastwood, az úszómester

Az úszómesterek igazán népszerűek a strandoló hölgyek körében, így Clint Eastwoodnak nem eshetett nehezére a női rajongókat kezelni, miután világsztárrá vált. Nem, természetesen nem a Baywatchról beszélünk, a rendezőként Oscar-díjas színész valóban a tengerparton segítette a bajbajutottakat és mentette a fuldoklókat, majd a hadseregben szolgált, és leszerelése után indult be a marcona sztár filmes karrierje.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



2. George Clooney, a cipőbolti eladó

Nem könnyű elképzelni a világ legszexisebb pasijának is megválasztott színészt, amint női cipőket árul, de az biztos, hogy szívesen kérnénk tőle segítséget, ha nem találunk topánkát a méretünkben. Nem is tartott sokáig George Clooney cipellőboltos karrierje, hiszen szerepet kapott a Vészhelyzet című sikersorozatban, és egy csapásra Hollywood és a hölgyek kedvence lett.

NBC
NBC

3. Jack Nicholson, a levélhordó

Jack Nicholson a Hanna Barbera filmstúdióban kezdte a karrierjét, de nem színészként vagy szinkronszínészként, hanem kávét főzött és a postázóban tevékenykedett. Talán ezért játszotta olyan hitelesen a főszerepet a Postás mindig kétszer csenget című filmben. A kifutófiú azonban először egy kis színtársulatban kapott lehetőséget, majd hamarosan már a Szelíd motorosokban szerepelt igazi nagyágyúk társaságában.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

4. Brad Pitt, a szórólapos fiú

Képzeld el, hogy egy forgalmas utcán eléd libben az ifjú Brad Pitt szendvicsember "egyenruhában", és egy szórólapot nyom a kezedbe. Valószínűleg egy mosolyáért cserébe az egész paklit kikapnád a kezéből. Pedig így volt, amíg a szexi színész újságírást és marketinget tanult az egyetemen, a tandíjra és a kenyérre valót különböző diákmunkákkal szerezte, és akkor még nem is sejtette, hogy hamarosan ő lesz a sztárok sztárja, a világ egyik legszexisebb pasija.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

5. Diane Kruger, a temetői gondnok

Nem szokványos történet, hogy egy ismert modell és színésznő karrierje egy kis németországi sírkertben kezdődjön. Diane Kruger ugyanis egy Hannoverhez közeli temetőben dolgozott, kertészkedett, leszedte a sírokról az elszáradt virágokat, sőt, még sírt is ásott. A mozirajongók szerencséjére ez a munka nem kötötte le a sztár minden idejét, a három nyelven beszélő szépség először a kifutón mutatta meg, hogy mire képes, majd a filmszakma is felfedezte.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

6. Sean Connery, a tejesember

A színész, mielőtt James Bond (és más sármőrök) bőrébe bújt volna, számtalan szakmába belekóstolt. Többek között tejet hordott házakhoz, dolgozott koporsókat polírozó üzemben, és helytállt egy uszodában úszómesterként is - mint Clint Eastwood. "Anyáink" legnagyobb örömére még aktmodellként is pózolt. Később statisztaszerepeket vállalt, és láss csodát, fény derült Sir Sean Connery valódi tehetségére!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

7. Arnold Schwarzenegger, az ingatlanos izompacsirta

A kis Arnie már gyermekkorában arra vágyott, hogy az álmok földjén építsen karriert, épp ezért kezdett izmai építésébe. Amikor néhány évvel később az álma valóra vált, bizony keményen meg kellett dolgoznia a pénzért és a sikerekért. Elsősorban mint testépítő és személyi edző tevékenykedett, majd ingatlankereskedőként dolgozott, emellett marketinget tanult, és fitneszkönyvek írásában segédkezett. Valószínűleg az ingatlanközvetítésből és a marketingismeretekből tanult a legtöbbet, hiszen színészként és politikusként is el kell tudni adnia magát az embernek.

AFP
AFP

Sztárok, akiket elvesztettünk 2012-benhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121221-etta-james-robin-gibb-donna-summer-adam-yauch-whitney-houston.htmlÍgy változtak a sztárok 2012-benhttp://www.life.hu/szepulj/20121227-sztarok-akik-stilusosabbak-2012ben-mint-tavaly-jessica-biel-kristen-stewart.htmlSosem látott gyerekkori fotók magyar sztárokrólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121220-magyar-sztarok-szineszek-enekesnok-gyermekkori-fotoi-videoban.htmlMilliomosok és fiatalok - ők a leggazdagabb sztárokhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121120-szorakozas-mozi-program-gazdagok-es-fiatalok-ime-a-legjobban.htmlSztárok szépséghibával: a lyuk is lehet szexi!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121109-szorakozas-mozi-sztarok-akiknek-res-tatong-a-fogaik-kozott.html"Ültem egy padon, és csak bőgtem" - Sztárok, akik pontosan tudják, mit jelent a nélkülözéshttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120927-mozfi-film-szorakozas-a-nyomorbol-a-hirnevig-ezek-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.