Pete Doherty még mindig hatással van a nőkre. Legújabb filmjében színésztársnője, Charlotte Gainsbourg vetkőzött anyaszült meztelenre az énekes előtt.

Bár úgy néz ki, mint akire igencsak ráférne egy alapos fürdő, Pete Doherty után mégis bomlanak a nők. Legújabb, Confessions Of A Child Of The Century'című filmjében legalábbis gyönyörű nők veszik körül a 33 éves énekest, többek között a meztelenre vetkőzött Charlotte Gainsbourg is. Ezzel egy igen találó filmszerep jutott a Kate Moss exeként elhíresült zenésznek. A francia drámában egy nőcsábászt alakít, aki szenvedélyes szerelemre lobban egy nála tíz évvel idősebb nő iránt. Amennyire lehúzták a kritikusok Doherty alakítását, annyira dicsérték Serge Gainsbourg lányának játékát, akivel egy forró ágyjelenet is jutott az énekesnek.

Íme néhány pikáns képkocka a filmből:

 

 

Ők a sztárvilág legrémesebb szülőihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130109-sztar-mozi-film-szorakozas-ok-a-sztarvilag-legremesebb-szuloi.html Tinilányok szívét töri össze a világsztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130108-nem-tul-jokepu-a-one-direction-fiubanda-tagja-taylor-swift.html Erotikus fotókon a celeblányhttp://www.life.hu/szorakozz/20130108-meztelenul-fotozkodott-helen-flanagan-celeblany-a-celeb-vagyok-ments-ki.html Tom Cruise és a kapuzárási pánikhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130108-mozi-film-szorakozas-tom-cruise-es-a-kapuzarasi-panik.html Szulák Andrea dalolva tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/szorakozz/20130109-szulak-andrea-szineszno-musorvezeto-a-super-tv2-nagy-duett-musoraban.html