Robert Pattinson békülés sztárpár Kristen Stewart Rupert Sanders megcsalás Alkonyat szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Kristen Stewart tavaly nyáron a Hófehér és a vadász című film forgatásán összeszűrte a levet a film negyvenes, nős, kétgyermekes rendezőjével. Robert Pattinson szeptemberben megbocsátott csalfa barátnőjének, most azonban úgy tűnik, végleg kiadja az útját, írja a Daily Mail.

Az őszi békülést követően a sztárpár azonnal a családalapításon törte a fejét, derül ki a Life.hu korábbi cikkéből. Később az OK! magazin meg is erősítette, hogy úton van első gyermekük, a hír azonban kacsának bizonyult. Akkor úgy tűnt, Robertnek sikerült túltennie magát a megcsaláson és rajongóik okkal hihették, hogy a párnak sikerül onnan folytatnia, ahol Kristen kitérőjekor abbahagyták.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Most azonban világossá vált, hogy R-Patz sebei mégiscsak mélyebbek, mint ahogyan azt először gondolta, és sajnos mégsem tud együtt lenni szerelmével. Állítólag Rob javaslatára már az ünnepeket is külön töltötték, most pedig a színész úgy döntött, hogy véget vet a saját szenvedésének. A sztár a január 13-i Golden Globe-gálán is egyedül jelent meg.

Egy közeli forrás szerint Kristen teljesen összeomlott, amikor szerelme azt kérte tőle, hogy inkább maradjanak barátok. A lány egyelőre elfogadta a döntést, de reméli, hogy ha majd begyógyulnak Robert sebei, újra egy párt alkothatnak majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.