Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Kristen Stewart tavaly nyáron a Hófehér és a vadász című film forgatásán összeszűrte a levet a film negyvenes, nős, kétgyermekes rendezőjével. Robert Pattinson szeptemberben megbocsátott csalfa barátnőjének, most azonban úgy tűnik, végleg kiadja az útját, írja a Daily Mail.

Az őszi békülést követően a sztárpár azonnal a családalapításon törte a fejét, derül ki a Life.hu korábbi cikkéből. Később az OK! magazin meg is erősítette, hogy úton van első gyermekük, a hír azonban kacsának bizonyult. Akkor úgy tűnt, Robertnek sikerült túltennie magát a megcsaláson és rajongóik okkal hihették, hogy a párnak sikerül onnan folytatnia, ahol Kristen kitérőjekor abbahagyták.

Forrás: AFP

Most azonban világossá vált, hogy R-Patz sebei mégiscsak mélyebbek, mint ahogyan azt először gondolta, és sajnos mégsem tud együtt lenni szerelmével. Állítólag Rob javaslatára már az ünnepeket is külön töltötték, most pedig a színész úgy döntött, hogy véget vet a saját szenvedésének. A sztár a január 13-i Golden Globe-gálán is egyedül jelent meg.

Egy közeli forrás szerint Kristen teljesen összeomlott, amikor szerelme azt kérte tőle, hogy inkább maradjanak barátok. A lány egyelőre elfogadta a döntést, de reméli, hogy ha majd begyógyulnak Robert sebei, újra egy párt alkothatnak majd.

Bejön Robert Pattinson? Mi sokkal jobb pasikat mutatunk neked!Világsztárral pózol Palvin Barbihttp://www.life.hu/szorakozz/20130116-palvin-barbara-magyar-modell-leonardo-dicaprio-hollywoodi-szineszzel-fotozkodott.html Így pisilte le Nicole Kidman a fiatal kollégáját (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20130116-nicole-kidman-szineszno-a-the-paperboy-cimu-filmben-lepisili-zac.html Ez ám a szerencse! Rengeteg pénzt nyert a lottón egy munkanélküli férfihttp://www.life.hu/szorakozz/20130116-lottomilliomos-lett-egy-allastalan-ferfi.html Mindent szabad: titkos partik Londonbanhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130115-buli-szorakozas-utazas-ahol-mindent-szabad-titkos-partik.html Így szexel David Duchovny (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20130115-a-kaliforgia-sorozat-szexfuggo-sztarja-david-duchovny-szexjeleneteit-gyujtottek-ossze.html Fogadj örökbe kutyust az Illatos útról!http://www.life.hu/szorakozz/programok/20130115-orokbefogadas-menhely-alapitvany-fogadj-orokbe-kutyust-az-illatos-utrol.html 80 éves korában meghalt a híres rendezőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130115-oshima-nagisa-rendezo-elhunyt-nyolcvan-eves-koraban.html