A filmekből általában nehéz megállapítani, hogy ki milyen magas, hiszen csak a többi szereplőhöz tudunk viszonyítani. Most eláruljuk, hogy milyen magasak vagy inkább alacsonyak a sztárok a vásznon.

Ezek alapján az adatok alapján Hollywoodot Liliputnak is nevezhették volna, hiszen a legtöbb színész nevetségesen alacsony. Lehet, hogy ez egy előírás a színészeknél, mint a topmodelleknél a magasság? Csak az kerülhet hollywoodi szuperprodukcióba, aki kellően alacsony, és még véletlenül sem éri el a 180 cm-es magasságot?

Nézegess daliás férfiakat! - Összegyűjtöttük a legjobbakatA szívdöglesztő Javier Bardemről is csalóka a lenti kép. Egyáltalán nem egy dalia!

Vigyázat, mert lehet, hogy a kép láttán, ami mindjárt a szemeid elé tárul, csalódni fogsz nagy sztárszerelmeidben... Ne felejtsd, hogy 1 láb kb. 30,5 cm. Nézd meg, ki milyen magas itt!

www.gq-magazine.co.uk

A jókislányok bevadultakhttp://www.life.hu/szorakozz/20130121-selena-gomez-szineszno-enekesno-es-vanessa-hudgens-enekesno-rosszalkodnak-a.html Meztelen felszolgálás a lájkokért cserébehttp://www.life.hu/szorakozz/20130121-100-000-facebook-lajk-utan-meztelenul-dolgoznak-majd-a-pincerlanyok.html Leonardo DiCaprio visszavonulhttp://www.life.hu/szorakozz/20130121-leonardo-dicaprio-szinesz-visszavonul-egy-ideig-nem-szerepel-filmekben.html Vetkőzve énekel Dita Von Teesehttp://www.life.hu/szorakozz/20130118-vetkozve-enekel-dita-von-teese-a-burleszk-koronazatlan-kiralynoje.html Kifosztották! 74 milliót vittek el a TV2 sztárjátólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130118-rakoczi-feri-a-tv2-sztarjatol-74-millio-forintot-vittek-el.html Meglepő szerepben tér vissza Görög Zitahttp://www.life.hu/szorakozz/20130118-gorog-zita-magyar-modell-a-megasztar-egykori-musorvezetoje-a-nagy.html