Milla Jovovich Jennifer Lawrence LeAnn Rimes LifeNight bikini nyaralás fürdőruha Jessica Alba Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg mi itthon fagyoskodunk, a világsztárok mesés tengerpartokon süttetik a hasukat.

A legnagyobb sztárok ilyenkor mind kirucannak a Bahamákra, Hawaiira vagy Mexikóba. Többek között Jennifer Aniston, LeAnn Rimes, Jessica Alba, Rihanna és Milla Jovovich is a hasát sütteti, és bikiniben parádézik a 30 fokban. Csak annyit mondhatunk, nagyon jó lehet nekik! Ha kíváncsi vagy, hogy a sztárok hogyan festenek bikiniben, kattints ide, és irigykedj!

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

A jókislányok bevadultakhttp://www.life.hu/szorakozz/20130121-selena-gomez-szineszno-enekesno-es-vanessa-hudgens-enekesno-rosszalkodnak-a.htmlMeztelen felszolgálás a lájkokért cserébehttp://www.life.hu/szorakozz/20130121-100-000-facebook-lajk-utan-meztelenul-dolgoznak-majd-a-pincerlanyok.htmlLeonardo DiCaprio visszavonulhttp://www.life.hu/szorakozz/20130121-leonardo-dicaprio-szinesz-visszavonul-egy-ideig-nem-szerepel-filmekben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.