A férfiak sokszor úgy érzik, hogy nem értik a nőket. A Life.hu most segít. A Nemzetközi Nőnap alkalmából összeszedtünk néhány fontos és alapvető dolgot a szebbik nemről. Szóval papírt és ceruzát elő!

"Férfi és nő hogyan érthetnék meg egymást? Hisz mindkettő mást akar: a férfi a nőt, a nő a férfit." Mennyire igaz még ma is Karinthy Frigyes híres idézete. Mi most összegyűjtöttünk néhány vicces tényt a nőkről, ami a pasik szerint ránk jellemző, és mindkét nemnek tanulságos lehet. Íme a lista. Egyetértetek vele?

Thinkstock


"Nincs egy göncöm, amit felvegyek!" Ismerős? Bár tele a gardrób ruhákkal, a nők általában sosem tudják, hogy mit viseljenek.
A nők mindig fogyókúráznak. Mindig és mindenhol van ok a diétára.
A nők nem tudnak titkot tartani. Véletlenül vagy szándékosan a lányok mindig kikotyogják a titkokat.
Nincs őszinte válasz arra a kérdésre, hogy "Jól nézek ki, drágám?" A pasik szerint ez egy igazi csapdahelyzet, mert ha rosszul válaszolnak, még tovább kell várniuk, amíg a nő elkészül, és mindenhonnan elkésnek. Szóval általában hazudniuk kell.
A nők mindig kimagyarázzák a shoppingolást. Új munkahely, öröm vagy bánat: mindig van mentség arra, hogy miért kellett egy új cipőt beszerezni.
A nők nem tudnak csendben maradni 1 percnél tovább. A csajok állandóan fecsegnek, és sosem bírnak csendben megülni a fenekükön.
A lista persze nem teljes. Bátran ki lehet egészíteni!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét! 

Nők különleges foglalkozással: Miló Vikihttp://www.life.hu/szorakozz/20130225-nok-kulonleges-foglalkozassal-milo-viki-okolvivo.html Így táncoltatok az erőszaktól szenvedő nőkérthttp://www.life.hu/legykepben/20130215-one-billion-rising-tanc-jaksity-kataval-es-bombera-krisztinaval.html Táncolj te is az erőszaktól szenvedő nőkért február 14-énhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130213-az-eroszaktol-szenvedo-nokert-tancolnak-vilagszerte-februar-14en.html Imádja a gyönyörű nőket a világhírű sportolóhttp://www.life.hu/life/galeria/20130122-fotokon-akkor-es-most-cristiano-ronaldo-focista.html A darázsderekú nőkkel könnyebb a szexhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130129-ritkabban-van-gondjuk-szexualis-teljesitmennyel-a-darazsdereku-nokkel-randizo-ferfiaknak.html Modern fogamzásgátló eszközök nőknekhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130115-modern-fogamzasgatlo-eszkozok-noknek-huvelygyuru-implantatum-hormontapasz-injekcio-ambulans-petevezetekelkotes.html