Liam Hemsworth még csak pár napja szingli, de máris borzasztóan élvezi az egyedüllétet.

A szexi ausztrál színész haldokló párkapcsolata már régóta téma Hollywoodban. A napokban egy bennfentes azt is elpletykálta a Daily Mailnek, hogy Liam és jegyese, Miley Cyrus ismét szakítottak, az ok pedig a lány vad bulizásai, sorozatos féltékenykedései és persze a távolság... Hát, ha nekünk ilyen pasi venne egy szemtelenül nagy gyémántgyűrűt, nem sokat hagynánk magára, az egyszer biztos. Liam mindenesetre most szingli és élvezi, legutóbb is kedvenc szenvedélyének hódolt szülőföldjén, Ausztráliában. A jóképű színész Sydney-ben szörfözgetett a minap, a róla készült szexi fotókat itt nézheted meg.

Forrás: AFP

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Örömmel pucérkodik a holland szépséghttp://www.life.hu/szorakozz/20130311-doutzen-kroes-modellt-st-barts-szigeten-fotoztak-falatnyi-fehernemuben.html Győrben lapátol tovább Douchev-Janics Natasahttp://www.life.hu/szorakozz/20130312-douchevjanics-natasa-haromszoros-olimpiai-bajnokunk-gyorben-folytatja-kajakos-palyafutasat.html 3 különleges koncert a hétrehttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130312-mozi-szorakozas-program-3-remek-koncert-a-hetre.html