Meglepő teremtmény, egy oroszlánfóka vonaglott át a zebrán egy brazil város főútján. Az állat 20 percre blokkolta a forgalmat, majd visszatért az óceánba.

Egy oroszlánfóka csoszogott át a zebrán egy brazil városban. A féltonnás, három méter hosszú állat valahogy kimászott a vízből Balneario Camboriu tengerparti üdülővárosnál, aztán a település főútja felé vette az irányt. Betartva a szabályokat, a zebrán kelt át az úttest másik oldalára. A forgalmat 20 percig feltartotta - írja a Daily Telegraph. Közben rendőrök és tűzoltók locsolgatták, hogy ne száradjon ki. A fóka másfél óra után tért vissza az óceánba. Íme a videó:

 

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Tilos állatokon tesztelt kozmetikumokat forgalmazni az unióbanhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130314-hatalyba-lepett-a-kozmetikai-celu-allatkiserletek-teljes-unios-tilalma.html Állatok között nevelkedő gyerekekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130304-farkasgyerekek-amikor-allat-neveli-fel-egy-embergyereket.html Kihalnak az állatok Beyoncé miatthttp://www.life.hu/legytrendi/20130306-beyoncet-kritizaljak-allatbor-taskai-es-cipoi-miatt.html Trendi kiegészítők kisállatoknak - A legmókásabb darabokhttp://www.life.hu/legytrendi/tavaszibutik/20120703-trendi-kiegeszitok-kisallatoknak-a-legmokasabb-darabok.html Vadmacskának öltözött a Vadállatok sztárjahttp://www.life.hu/szepulj/20130110-salma-hayek-a-vadallatok-sztarja-vadmacskanak-oltozott.html