Oroszlánfóka állította meg a forgalmat Brazíliában

Brazília óceán forgalom főút látványosság zebra oroszlánfóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő teremtmény, egy oroszlánfóka vonaglott át a zebrán egy brazil város főútján. Az állat 20 percre blokkolta a forgalmat, majd visszatért az óceánba.

Egy oroszlánfóka csoszogott át a zebrán egy brazil városban. A féltonnás, három méter hosszú állat valahogy kimászott a vízből Balneario Camboriu tengerparti üdülővárosnál, aztán a település főútja felé vette az irányt. Betartva a szabályokat, a zebrán kelt át az úttest másik oldalára. A forgalmat 20 percig feltartotta - írja a Daily Telegraph. Közben rendőrök és tűzoltók locsolgatták, hogy ne száradjon ki. A fóka másfél óra után tért vissza az óceánba. Íme a videó:

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.