A héten a rumba és a quick step kerültek terítékre a Szombat Esti Láz színpadán. Szenvedélyből és vidámságból  nem volt hiány, és persze a szépséges ruhák sem hiányozhattak. Íme a Life.hu 3 kedvenc produkciója.

Szilveszter gazda és Molnár Andrea

Szilveszter gazda tánctudásában lehet hibákat keresni, de partnerével, Molnár Andreával fergeteges rumbát adtak elő. A profi Andi ugyanis úgy mozgott és vonaglott álomszép ruhájában, hogy nem lehetett nem rájuk figyelni. A táncosnő szépsége és türkiz ruhája vonzotta a tekintetünket, és egyszerűen imádtuk őket!

 

 

Vastag Csaba és Mármarosi Tünde

A páros quick stepjében képtelenség volt kifogást találni. A tánc hihetetlenül életteli és dinamikus volt, sőt, a produkció közben még mi magunk is táncra perdültünk a tévé előtt. A zsűri is kiválónak értékelte a vidám előadást - az X-Faktor győztese magas pontszámmal zárta az estét.

 

 

Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor

Izabelláról már a múlt héten bebizonyosodott, hogy a szenvedélyes tánc az ő terepe. A héten a páros rumbája igazán szenvedélyesre sikerült, a zsűri pedig nem tudott elmenni a tánc erős szexuális töltete mellett sem. Izabellán pedig fergetegesen állt az élénknarancs ruha - imádtuk a produkciót!

 

 

Félmeztelen tánc a Szombat Esti Lázbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130330-szilveszter-gazda-es-molnar-andrea-rumbaja-szexi-lett-a-szombat.html Nők különleges foglalkozássalhttp://www.life.hu/szorakozz/20130327-nok-kulonleges-foglalkozassal-sikeres-no-szabo-andrea-nemzetkozi-hegesztomernok.html Óriásira duzzadt Madonna vagyonahttp://www.life.hu/szorakozz/20130328-madonna-ma-egy-billio-dollart-er-a-piacon-tavaly-o.html Ezt nézd húsvétkor a tévében!http://www.life.hu/szorakozz/20130328-filmajanlo-a-husveti-hosszu-hetvegere.html Férfivécében mesélt az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130329-baricz-gergo-enekes-az-xfaktor-sztarja-es-lola-enekesno-meselt.html