Széles Izabella Vastag Csaba Südi Iringó Barátok közt Szilveszter gazda Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a rumba és a quick step kerültek terítékre a Szombat Esti Láz színpadán. Szenvedélyből és vidámságból  nem volt hiány, és persze a szépséges ruhák sem hiányozhattak. Íme a Life.hu 3 kedvenc produkciója.

Szilveszter gazda és Molnár Andrea

Szilveszter gazda tánctudásában lehet hibákat keresni, de partnerével, Molnár Andreával fergeteges rumbát adtak elő. A profi Andi ugyanis úgy mozgott és vonaglott álomszép ruhájában, hogy nem lehetett nem rájuk figyelni. A táncosnő szépsége és türkiz ruhája vonzotta a tekintetünket, és egyszerűen imádtuk őket!

Vastag Csaba és Mármarosi Tünde

A páros quick stepjében képtelenség volt kifogást találni. A tánc hihetetlenül életteli és dinamikus volt, sőt, a produkció közben még mi magunk is táncra perdültünk a tévé előtt. A zsűri is kiválónak értékelte a vidám előadást - az X-Faktor győztese magas pontszámmal zárta az estét.

Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor

Izabelláról már a múlt héten bebizonyosodott, hogy a szenvedélyes tánc az ő terepe. A héten a páros rumbája igazán szenvedélyesre sikerült, a zsűri pedig nem tudott elmenni a tánc erős szexuális töltete mellett sem. Izabellán pedig fergetegesen állt az élénknarancs ruha - imádtuk a produkciót!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.