X-Faktor Beatrice mentorok kilépés Keresztes Ildikó Malek Miklós Geszti Péter Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszáll az X-Faktorból Nagy Feró. Állítólag azért lép ki, mert a mentorálás mellett nem maradt ideje saját koncertjeire és családjára.

Elege lett az X-Faktorból Nagy Ferónak. A Beatrice frontembere három széria után otthagyja mentori székét, mert a tehetségkutató mellett nem maradt ideje koncertezésre, amivel most igen jól keres - írja a Bors. Úgy fogalmazott: "most nem érzem magamban azt a vágyat, hogy szívesen ott lennék. Ettől függetlenül szeretem a stábot, családtagként tekintek rájuk."

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Nagy Feró

Feró távozásának lehet egy másik oka is: a lap úgy tudja, hogy a csatorna vezetősége a zsűritagok teljes lecserélésén gondolkodik, vagyis az énekes csak elébe ment saját menesztésének. Malek Miklós lelépése még tavaly decemberben kiderült. Keresztes Ildikó pedig egy hónapja jelentette be kilépését.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Itt még együtt: Geszti Péter, Malek Miklós, Keresztes Ildikó, Nagy Feró

Így Geszti Péternek is mennie kell, tehát egy vadiúj mentorgárda állhat fel a negyedik show-ra. Az X-Faktor kreatív főszerkesztője, Schiwert-Takács László nem cáfolta az újság értesülését. Azt mondta: "egyelőre azonban csak fejben sakkozunk a lehetséges nevekkel, még korai lenne erről beszélni." Nemcsak a zsűri lesz új, hiszen a szülési szabadságát töltő Ördög Nóra helyét is más műsorvezető veszi át.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.