nyelviskola tanulás nyelvtanulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Huszonhárom nyelven tud egy 16 éves New York-i fiú. Egyebek közt beszéli a hébert, a szuahélit, az arabot, a kínait, de japánul és hindiül sem tudják "eladni".

Timothy Doner a nem éppen könnyű, egzotikusnak mondható, ám élő nyelveken kívül "holtakon" is tud: latinul és ógörögül szintén megtanult. A fiú remekül szórakozik, amikor nyilvános helyen kihallgatja mások beszélgetését, akik New Yorkban igen ritkának számító nyelven társalognak. Van, hogy felfedi magát. "Előfordult, hogy ritka nyelven gyaláztak. Aztán meglepődtek, amikor visszaválaszoltam nekik" - idézte a fiút a The Daily Telegraph című brit lap.

Forrás: MTI

Kovács Kati is beülhet a mesterek székébehttp://www.life.hu/szorakozz/20130410-kovacs-kati-enekesno-lehet-a-voice-egyik-mestere-bar-konkret.html4 durva átverés az internetenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130409-szorakozas-internet-a-legnagyobb-atveresek-az-interneten.htmlEdzőteremben pucsít Ice-T nejehttp://www.life.hu/szorakozz/20130409-lifenight-edzoteremben-pucsit-coco-austin-icet-rapper-felesege.htmlAzt mondták, meghalt a brit királynőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130409-egy-tajvani-tevecsatorna-tevedesbol-bemondta-hogy-meghalt-a-brit-kiralyno.htmlMegcsókolta Sharon Stone Kate Mossthttp://www.life.hu/szorakozz/20130409-sharon-stone-szineszno-es-kate-moss-modell-csokolozott-egy-arveresen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.