Huszonhárom nyelven tud egy 16 éves New York-i fiú. Egyebek közt beszéli a hébert, a szuahélit, az arabot, a kínait, de japánul és hindiül sem tudják "eladni".

Timothy Doner a nem éppen könnyű, egzotikusnak mondható, ám élő nyelveken kívül "holtakon" is tud: latinul és ógörögül szintén megtanult. A fiú remekül szórakozik, amikor nyilvános helyen kihallgatja mások beszélgetését, akik New Yorkban igen ritkának számító nyelven társalognak. Van, hogy felfedi magát. "Előfordult, hogy ritka nyelven gyaláztak. Aztán meglepődtek, amikor visszaválaszoltam nekik" - idézte a fiút a The Daily Telegraph című brit lap.

Forrás: MTI

 

 

Kovács Kati is beülhet a mesterek székébehttp://www.life.hu/szorakozz/20130410-kovacs-kati-enekesno-lehet-a-voice-egyik-mestere-bar-konkret.html 4 durva átverés az internetenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130409-szorakozas-internet-a-legnagyobb-atveresek-az-interneten.html Edzőteremben pucsít Ice-T nejehttp://www.life.hu/szorakozz/20130409-lifenight-edzoteremben-pucsit-coco-austin-icet-rapper-felesege.html Azt mondták, meghalt a brit királynőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130409-egy-tajvani-tevecsatorna-tevedesbol-bemondta-hogy-meghalt-a-brit-kiralyno.html Megcsókolta Sharon Stone Kate Mossthttp://www.life.hu/szorakozz/20130409-sharon-stone-szineszno-es-kate-moss-modell-csokolozott-egy-arveresen.html