Kovács Kati is beülhet a mesterek székébe

Voice mester tehetségkutató műsor Kovács Kati énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Kati lehet a Voice egyik mestere. A TV2-ben nagy erőkkel dolgoznak a tehetségkutató újabb szériáján. Az énekesnő két elvárásnak is megfelel: régi, nagy név a szakmában, ráadásul nő - tudta meg a Blikk.

Folyik az ötletelés a Voice-mesterekkel kapcsolatban, hiszen úgy hírlik, Malek Andrea és Somló Tamás már nem fog szerepelni az új szériában. A produkciótól kiszivárgott információk szerint a Voice új mestere Kovács Kati lehet - írja a Blikk.

Forrás: MTI/Mohai Balázs
Forrás: MTI/Mohai Balázs

Az énekesnő arra a kérdésre, hogy megkeresték-e már konkrét felkéréssel, úgy reagált: "Egyelőre még csak egy néző vagyok, de nagyon szeretem a zenés műsorokat, és szívesen vállalnám a feladatot a tehetségkutatóban." Hozzátette: "Bár éppen a Voice-szal az volt a gondom, hogy az énekeseknek háttal ült a zsűri. Szerintem az előadóművészethez hozzátartozik a látvány, a kisugárzás, a mozdulatok. Persze vannak olyan előadók, akiknél, ha az ember becsukja a szemét, akkor is hatnak, ha nem látjuk őket. Ilyen például Gájer Bálint, a Voice első szériájának második helyezettje" - árulta el a 68 éves énekesnő. Az igazi élő legenda a verseny licencében szereplő két kritériumnak is megfelel. Az előírás szerint ugyanis a mesterek között szerepelnie kell egy énekesnőnek és egy nagy "öregnek." Kovács Kati pedig mindkét kategóriában megállja a helyét, egy személyben. A lap megkeresésére Koltay Tamás, a TV2 szóvivője a témával kapcsolatban azt mondta: "Tervezünk a Voice-szal, már elkezdtük a műsor előkészítését. Arról azonban, hogy mikor indulunk a második szériával, és hogy hogyan alakul a mesterek névsora, korai lenne még beszélni."

Húsz évig küzdött gyermekért Kovács Katihttp://www.life.hu/legykepben/20130321-kovacs-kati-enekesno-husz-evig-mindent-megprobalt-hogy-gyereke-legyen.htmlApa lesz a Voice sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130403-budi-szilard-a-voice-enekese-apa-lesz.htmlÉlő adásban borotválta le fejét a Voice sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130316-jessie-j-enekesno-a-voice-felfedezettje-eloben-borotvalta-le-a.htmlA kulisszák mögött folytatja a Voice énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130227-budi-szilard-a-voice-versenyzoje-tapsoltato-emberkent-folytatja.htmlVoice-versenyzőnek vokálozik Joshi lányahttp://www.life.hu/legykepben/20130215-joshi-bharat-a-tv2-sztarjanak-lanya-burai-krisztian-a-voice.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.