Óriási meglepetést szervezett Schobert Norbi negyvenkettedik születésnapjára felesége. Rubint Réka befizette egy monte-carlói útra, és vett két jegyet a világ egyik legrangosabb tenisztornájára is - írja a Bors. Bőkezű volt.

Alaposan kitett magáért Rubint Réka. Férjét, Schobert Norbit negyvenkettedik születésnapjára egy romantikus monte-carlói úttal lepte meg. Itt az azonban nem állt meg: mivel Norbi nagy teniszrajongó, a világ legrangosabb sporteseményére, az ATP-tornára is szerzett jegyeket.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Norbi semmit nem sejtett a meglepetésről. "Óriási Nadal-rajongó vagyok, és magam is teniszezem, amikor csak tehetem, így el sem tudtam volna képzelni ennél szebb születésnapi ajándékot" - lelkendezett Norbi. "Az ATP-torna a világ egyik legrangosabb teniszversenye, így még jegyet szerezni sem könnyű rá" - tette hozzá. Csak egyet sajnál: vasárnap már haza kell jönniük.

 

Schoberték lányát kiejtették a TV2 műsorábólhttp://www.life.hu/legykepben/20130325-schobert-lara-schobert-norbi-lanya-is-elindult-az-enek-iskolajaban.html Hazaszállíttatják Schoberték a holttestethttp://www.life.hu/legykepben/20130207-schobert-norbertek-hazaszallittatjak-a-maltan-meggyilkolt-g-yvette-holttestet.html Felismerhetetlen Schobert Norbi kövér kisfiúként - Fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20130107-schobert-norbi-magyar-fitneszguru-dobbenetesen-nezett-ki-kover-kisfiukent.html Schobert Lara kedvenc sportja a lovagláshttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121217-hogyan-vegyuk-ra-a-gyereket-a-sportolasra-rubint-reka-elarulja.html