Nem ez az első alkalom, hogy Katrina Darling feltűnést kelt. A brit hercegnő unokatestvére ezúttal a jó ügy érdekében lejtett erotikus táncot egy rendezvényen.

Merész burleszkelőadást láthattak a bécsi városházán egybegyűltek, akik Európa legnagyobb hangvételű jótékonysági eseményére érkeztek. Katalin hercegnő sztriptíztáncosként tevékenykedő unokatestvére, Katrina Darling egy szexi burleszkshow-val kápráztatta el a Life Ball nevű rendezvény vendégeit. A korábban bankárként dolgozó lány humoránál volt, amikor koronával a fején megszabadult tűzpiros fehérneműjétől. A csupaszon maradt intim részeit pedig mindössze egy-egy apró királyi fejfedő díszítette. Ha kíváncsi vagy a képekre, ide kattintva nézheted meg őket.

Forrás: AFP

Hogy mit szól Katalin hercegnő a távoli unokatestvérének szerepléséhez, azt nem tudni. Az azonban biztos, hogy a Life Ball rendezvényestjén nagyra értékelte a közönség a műsort, amelyet többek között maga Bill Clinton és Elton John is végignézett.

Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
 Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!Bikán lovagol a burleszk királynőjehttp://www.life.hu/szorakozz/20130429-lifenight-dita-von-teese-tancos-es-modell-szerepel-jared-leto.html Piszkos tánc - új őrület az internetenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130429-egy-forron-salsazo-paros-az-internet-uj-sztarja.html Félmeztelen tánc a Szombat Esti Lázbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130330-szilveszter-gazda-es-molnar-andrea-rumbaja-szexi-lett-a-szombat.html Csak szex után lehet így táncolnihttp://www.life.hu/szorakozz/20130309-szombat-esti-laz-kritika.html Meztelenül pincérkedik a szexi modell (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20130322-meztelenul-pincerkedik-lara-stone-holland-modell.html