Fenekével törte szét a diót Gerard Butler. A színész egy német televíziós showműsorban büszkélkedett el mutatványával. Nem semmi!

Gerard Butler bebizonyította, hogy kemény fából faragták. A színész a minap a fenekével törte szét a kőkemény diót egy élő német tévés show-ban, a Wetten, dass...? című műsorban.

Forrás: AFP

A vicces műveletre először a show házigazdája, Markus Lanz vállalkozott, és másodjára sikerrel is járt, majd a színész következett. Ezzel azonban még nem értek véget a próbatételek: a sztár ezután egy vödör jeget öntött a nadrágjába. A közönség körében nagy sikert aratott.
A mókás videót itt nézhetitek meg:


 

Eltörte a nyakát Gerard Butlerhttp://www.life.hu/legykepben/20130331-eltort-gerard-butler-ket-nyaki-csigolyaja-es-zuzodasokat-is-szerzett.html Cyndi Lauper és darabja mindent vitthttp://www.life.hu/szorakozz/20130610-cyndi-lauper-popsztar-es-darabja-a-mr-tusarok-tarolt-az.html "Győztesek, akik otthon lúzerek voltak"http://www.life.hu/szorakozz/20130610-a-brit-tehetsegkutatot-megnyero-magyarokrol-az-attractionrol-es-a-csapat.html Az Attraction nyerte a világhírű tehetségkutatóthttp://www.life.hu/szorakozz/20130608-az-attraction-nyerte-a-britains-got-talent-tehetsegkutatot-angliaban.html Pucérra vetkőztette alkalmazottait egy céghttp://www.life.hu/szorakozz/20130606-lifenight-meztelenre-vetkoztette-alkalmazottait-egy-new-yorki-kreativ-vallalat.html