színésznő Cseke Eszter Monte Carlo fesztivál filmszerep Arany Nimfa-díj Ónodi Eszter On The Spot Deák Krisztina S.Takács András Aglaja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Taroltak a magyarok Monte-Carlóban! Ónodi Eszter kapta a legjobb színésznőnek járó Arany Nimfa-díjat az 53. Monte-carlói Arany Nimfa televíziós fesztivál záróünnepségén 2013. június 13-án. A nagy győztes az Aglaja című Deák Krisztina-film lett. De nyert az On The Spot gázai filmje is.

Deák Krisztina Aglaja című alkotása remekelt a Monte-carlói Televíziós Fesztiválon. Mindhárom kategóriában, amelyikben jelölést kapott elnyerte az Aranynimfát, így a legjobb tévéfilm, a legjobb rendező, valamint a legjobb női főszereplőnek járó díjat is. Ezen kívül a monacói Vöröskereszt különdíját is Deák Krisztina vehette át csütörtök este, aki így négy díjjal térhetett haza - írja az origo.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

Ónodi Eszter színésznőt pedig az Aglaja című filmben nyújtott alakításáért a legjobb színésznőnek járó Arany Nimfa-díjjal jutalmazták Monte-Carlóban. Ahogy a Life.hu is megírta, a híresség csak a díjátadóra ért ki, a monacói II. Albert herceg fogadására nem ért oda.

Az idei fesztiválon a dokumentumfilmes kategória díját az On the Spot gázai filmje nyerte el, amelyet Cseke Eszter és S. Takács András készített.

Tartsd fitten magad a nyári édenkertből!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130611-finom-es-egeszseges-gyumolcsok-es-zoldsegek-juniusban-eper-cseresznye-meggy.htmlLélegzetelállító smink fesztiválszezonrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130612-hogyan-legyek-jo-no-dogos-fesztivalsmink-nyarra.htmlEgyéjszakás kalandért ajándék gyerek járhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130527-a-mesterseges-megtermekenyitest-felvaltja-a-lenyegesen-olcsobb-termeszetes-megtermekenyites.htmlItt vannak a VIVA Comet díjazottai!http://www.life.hu/legykepben/20130613-viva-comet-2013-nyertesei.htmlAlkalmatlannak találták Fridit műsorvezetőnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130613-friderikusz-sandor-magyar-musorvezetot-alkalmatlannak-talalta-a-munkara-elso-fonoke.htmlÓnodi Eszter lekési a monacói herceg fogadásáthttp://www.life.hu/legykepben/20130607-onodi-eszter-szinesznot-meghivtak-az-53-montecarloi-televizios-fesztivalra.htmlFelfedte kevésbé angyali oldalát a modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130612-lifenight-pikans-fotokon-pozol-doutzen-kroes-modell-a-victorias-secret.htmlKáprázatos sztársminkek a Comet gálárólhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20130613-kaprazatos-sztarsminkek-a-viva-comet-galarol.htmlBetegsége miatt örökre molett lesz a színésznőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130613-cseke-katinka-szineszno-pajzsmirigybetegsege-miatt-nem-tud-lefogyni.htmlKeresztanya lett Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130613-katalin-cambridge-hercegnoje-szentelte-fel-a-royal-princess-hajot-southamptonban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.