kompenzáció gyilkosság modell szülő Oscar Pistorius per Reeva Steenkamp parasport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anyagi kompenzációt várnak Oscar Pistoriustól a meggyilkolt Reeva Steenkamp szülei. Korábban a modellként jól kereső gyerekük támogatta őket, most kenyérgondjaik vannak - írja a Bors.

Pénzügyi gondokkal küszködnek a februárban megölt modell, Reeva Steenkamp szülei. Oscar Pistoriust szándékos emberöléssel vádolják, amiért agyonlőtte 29 éves barátnőjét. Ahogy a Life.hu is megírta, a vád ellenére a sportoló ismét edzésbe áll.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Oscar Pistorius

A modell szülei most életjáradékra perlik az atlétát. A 66 éves édesanya, June azt mondta: szegényesen tengetik az életüket Port Elizatbeth-ben. "Pár órával a halála előtt a lányom tudatta velem, hamarosan küldi a pénzt, mert képtelenek voltunk a tévé-előfizetésünket kiegyenlíteni. Ma már az élelmiszervásárlás is nehézséget okoz" - tette hozzá Barry, a néhai modell 69 éves édesapja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.