Anyagi kompenzációt várnak Oscar Pistoriustól a meggyilkolt Reeva Steenkamp szülei. Korábban a modellként jól kereső gyerekük támogatta őket, most kenyérgondjaik vannak - írja a Bors.

Pénzügyi gondokkal küszködnek a februárban megölt modell, Reeva Steenkamp szülei. Oscar Pistoriust szándékos emberöléssel vádolják, amiért agyonlőtte 29 éves barátnőjét. Ahogy a Life.hu is megírta, a vád ellenére a sportoló ismét edzésbe áll.

Forrás: AFP
Oscar Pistorius

A modell szülei most életjáradékra perlik az atlétát. A 66 éves édesanya, June azt mondta: szegényesen tengetik az életüket Port Elizatbeth-ben. "Pár órával a halála előtt a lányom tudatta velem, hamarosan küldi a pénzt, mert képtelenek voltunk a tévé-előfizetésünket kiegyenlíteni. Ma már az élelmiszervásárlás is nehézséget okoz" - tette hozzá Barry, a néhai modell 69 éves édesapja.

A gyilkossággal vádolt Pistorius újra edzhttp://www.life.hu/legykepben/20130628-oscar-pistorius-a-baratnoje-megolesevel-vadolt-delafrikai-parafuto-ujra-edzeni.html Megfestette saját halálát Pistorius barátnőjehttp://www.life.hu/tested-lelked/20130611-oscar-pistorius-baratnoje-reeva-steenkamp-15-eve-megfestette-sajat-halalat.html 10 percig tartott Oscar Pistorius perehttp://www.life.hu/legykepben/20130604-oscar-pistorius-mulabu-paralimpikon-peret-elhalasztottak-baratnojenek-meggyilkolasa-ugyeben.html Véres fotók Pistorius vérengzésérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130602-pistorius-delafrikai-sportolo-megolte-reeva-steenkamp-delafrikai-modellt.html Terhes volt Pistorius barátnője?http://www.life.hu/szorakozz/20130227-oscar-pistorius-delafrikai-sportolo-baratnoje-terhes-volt-amikor-lelotte.html