Véget ért Leiner Laura, a Szent Johanna Gimi kötetek írónőjének vidéki dedikáló körútja.

Minden várakozást felülmúlt a dedikáló körút sikere. Kígyózó, végeláthatatlan sorokban, türelmesen várakoztak Laura olvasói az aláírásra, egy kézfogásra, a közös fotóra. A bátrabbak egy szeretettel teli ölelésre. Volt, aki a sorozat egy könyvével érkezett, más kis füzettel, vagy az új könyvet harangozó szórólappal a "kincset érő" aláírásért. Volt, aki nem csak a dedikálás miatt állt sorba órákig, hanem azért is, hogy apró, sokszor saját kezűleg készített ajándékát átadhassa az írónőnek. Egy-egy rajzzal, gyöngyből fűzött karkötővel, az SZJG-ét idéző naplókkal, fotókkal fejezték ki az olvasók szeretetüket és ragaszkodásukat.

Forrás: Facebook/Szent Johanna Gimi

A körút 14 helyszínt érintett: Nyíregyháza, Miskolc, Eger, Mosonmagyaróvár, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Kaposvár, Székesfehérvár, Szeged, Dunaújváros, Békéscsaba, Kecskemét, valamint Szolnok is helyt adott a dedikálásoknak. A helyszíneket könyvtárak, iskolák és egy étterem biztosították.

Az írónőnek ez volt az első vidéki dedikáló körútja, és külön öröm, hogy rengeteg olyan olvasó is meg tudott jelenni az eseményen, akik a budapesti dedikálásokra nem jutottak el. A szerző minden helyszínre írói honorárium nélkül látogatott el, a körút egyetlen célja az volt, hogy találkozhasson az SZJG olvasókkal. A dedikálások meghívásos alapon történtek, emiatt sajnos számos város kimaradt, de a következő alkalommal remélhetőleg sor kerülhet azokra is.

A dedikáló körút Budapesten a Pecsa Music Gardenben zárul július 10.-én, a legközelebbi alkalom pedig augusztus végén, a Bábel című új könyv megjelenésekor lesz, szintén Budapesten, a Petőfi Csarnokban.
A dedikáló körút során a szerző a sajtó teljes kizárását kérte a szervezőktől és ennek egyedüli oka az volt, hogy ez alkalom kizárólag az olvasókról, a velük való találkozásról szólt. A hivatalos oldalakon azonban az érdeklődők számos érdekes információt találhatnak a dedikáló körútról is.

 

Részlet Laura bejegyzéséből:
"..óriási köszönet az OLVASÓIMNAK, hogy (hőségben, hidegben, melegben, sorban, esőben, ballagás után (és alatt), érettségi közben, ilyen sokan, ilyen türelemmel és lelkesedéssel eljöttek. Jó volt veletek találkozni. Igazán. Nagyon."

Forrás: [origo]Kövesd az SzJGer.hu oldalt!


Az SzJGer.hu-n kiválaszthatod az ofődet, megismerheted az új "osztálytársaidat", ellenőrizheted a házidat az oldalt segítő (valódi) tanárokkal, részt vehetsz a nyereményjátékokban, szaktanácsadóinkat bármilyen témában megkérdezheted és csatlakozhatsz kedvenc kludbjaidhoz is.


IRÁNY AZ SZJGER.HU OLDAL!Elindult a Szent Johanna Gimi közösségi oldala!http://www.life.hu/anyaskodj/20130411-indul-a-szent-johanna-gimi-nagy-sikeru-konyvsorozatanak-kozossegi-oldala.html Őrület volt a Szent Johanna gimis bulihttp://www.life.hu/szorakozz/20130406-szjg-iii-szent-johanna-gimi-talalkozo-hatalmas-siker-volt-leiner.html Hihetetlen siker a Szent Johanna Gimi bemutatójánhttp://www.life.hu/szorakozz/20130309-a-szent-johanna-gimi-konyvsorozat-befejezo-kotetenek-bemutatoja-hihetetlen-sikert.html