légitársaság repülőgép sólyom Malév utód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Piros-fehér-zöld lesz a festése, Sólyom lesz a neve az új hazai légitársaságnak, amely hamarosan már jegyeket árulna, és jövőre a tengerentúlra is repülne - írja a szombati Magyar Nemzet.

A napilap cikke szerint hamarosan zászlót bont a régóta várt Malév-utód, az új nemzeti légitársaság. Cégbírósági adatok szerint június 13-tól hatályos a Sólyom Hungarian Airways Kft. változásbejelentése. A cég képviselője Vágó József, aki korábban a Nemzeti Közlekedési Hatóság Légiközlekedési Igazgatóságának igazgatója volt.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd
Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A napilap repülőtéri információi szerint a Sólyom mögött álló "közel-keleti kisebbségi befektetők" segítségével már augusztusban megindulhatnak a járatok európai és közel-keleti célállomásokra. A cég kezdetben hatgépes flottával kezdi meg tevékenységét, de a tervek szerint 2017-re ötven gépe repül majd. A flotta értéke megközelíti a négymilliárd eurót. Az első évben 700 munkatársat vesznek fel, három év alatt a létszám elérheti a háromezret - közölték a Magyar Nemzet forrásai. Jövőre el kívánják érni a tavaly februárban összeomlott Malév utasforgalmát, azaz a hárommilliót, 2017-re pedig már nyolcmilliós szám áll a tervekben.
A Sólyom nem a fapadosok versenytársa kíván lenni, hanem a prémium kategóriában versenyez majd - olvasható a Magyar Nemzetben.

Forrás: MTI

Szex búcsúzóul - Te miért bújsz ágyba a pasiddal?http://www.life.hu/szeress/szex/20110902-szex-szerelem-parkapcsolat-te-miert-olelsz-nezz-szembe-a.htmlElzavarták szabadságra a műsorvezetőthttp://www.life.hu/legykepben/20130702-marenec-fruzsina-magyar-musorvezetot-ugy-kellett-elkuldeni-szabadsagra.htmlÖregasszonnyá változtatott az anorexia egy fiatal lánythttp://www.life.hu/ez-zsir/20130703-oregasszonnya-valtoztatott-az-anorexia-egy-fiatal-lanyt-helen-gillespiet.htmlA házasság négy lábon álló asztalhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130705-parkacsolat-pszichologia-szerelem-a-sikeres-es-boldog-hazassag-titka.htmlNem tudják megfejteni száz éve a Voynich-kéziratothttp://www.life.hu/tested-lelked/20130702-titok-es-rejtely-szaz-eve-nem-tudjak-megfejteni-a-voynichkeziratot.htmlA narancs az új menta - Heti szépségmustrahttp://www.life.hu/szepulj/20130705-a-lifehu-heti-szepsegmustrajaban-szerepel-kristen-stewart-szineszno-milla-jovovich.htmlOkos trükkök, filléres tippek a szúnyogok ellenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130703-a-legjobb-szunyogriasztok-szunyoghalo-es-baldachin-illoolajok-es-novenyek.html"Nem szeretem vízben csinálni" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130705-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-nem-szeretem-vizben-csinalni.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.