Szabad egy pohár gyöngyöző pezsgőre vagy egy pohár proseccóra? Ha a válaszod igen, akkor neked is ott a helyed a buborékos italok rajongói között az Akvárium parkos területén, az Erzsébet téren július 25-28. között.  

A fesztiválon kiderül, mi a különbség a pezsgő és a champagne között, vagy hogy a habzóbort mi választja el a proseccótól. Lehetőség nyílik világhíres márkák és újonnan debütált tételek felfedezésére, s olyan italok "tesztelésére", amiket csak ritkán vagy egyáltalán nem kínálnak a vendéglátóhelyek. Aki nemcsak kóstolni szeretne, hanem tanulni is a buborékokról, szakmai előadásokon vehet részt délutánonként, vasárnap pedig pezsgőkoktélokat is értékelhet.

A Strongbow Buborék Színpadon a Belmondo, a Manoya, a Good Time Boys és az Elefánt zenekar koncertezik csütörtöktől vasárnapig este nyolc órától, pénteken és szombaton pedig a Compact Disco lemezlovasa, DJ Lotfi Begi szolgáltatja a pezsgő hangulatú zenét éjszakába nyúlóan.

Forrás: Thinkstock

A Forma-1-rajongók LED falon nézhetik a hétvégi futam közvetítéseit, a kiállítói standok pedig kora délutántól várják a buborékra vágyókat az Erzsébet téren. Az idei fesztiválon kiemelt helyet kapnak a hazai buborékos borok, a látványos Buborék borbárban ugyanis a magyar habzó- és gyöngyözőborok széles választékát, fiatal borászok újdonságait kortyolgathatják a vendégek.

Az egyedülálló italkínálat mellé figyelemreméltó gasztronómiai választékkal is készülnek a szervezők.

A rendezvény ingyenesen látogatható, csupán a kóstolópohár megvásárlása kötelező, és a standoknál készpénzes fizetésre van lehetőség.

Nyitva tartás: 14.00-02.00 óráig, vasárnap este 24.00 óráig.

Napi bontás:
1. nap: Egy pohár pezsgő és egy pohár prosecco között 20.00-kor fellép a Belmondo, 22.00-től DJ Senior Hal áll a DJ pult mögé.
2. nap: Ezen a napon a pezsegő hangulatban 20.00-kor fellép a szépséges Manoya, 22.00-től DJ Lotfi Begi áll a DJ pult mögé.
3. nap: Az irányított kóstolások után, már igazán pezsgő hangulatban 20.00-kor meghallgathatod a Good Time Boys koncertjét, majd 22.00-től DJ Lotfi Begi áll a DJ pult mögé.
4. nap: Vasárnap 13.30-16.00 óra között csatlakozz hozzánk, és kövesd a Magyar Nagydíj élő közvetítését a Buborék Fesztiválon! 20.00-tól színpadon az Elefánt!

Koktél mezítláb - Bécsi topprogramokhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20130701-szorakozas-program-szabadido-becs-42-tipp-ha-a-csaszarvarosba.html Csupa szem és kifacsart testekhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130722-muveszet-kiallitas-szorakozas-egon-schiele-torz-mosolyok-kifacsart-testek.html 24 óra Párizsban? - Ezt nézd meg!http://www.life.hu/szorakozz/programok/20130718-szorakozas-program-utazas-24-ora-parizsban-ezt-feltetlenul-nezd.html 5 titkos hely Rómában, amit fedezz felhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130716-szorakozas-program-szabadido-5-titkos-hely-romaban-ahol-nem.html Tanulj játszva! - 5 menő múzeum a nagyvilágbólhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130714-szorakozas-program-szabadido-termeszettudomanyos-muzeumok-a-nagyvilagbol-ahol-jatszva.html