Hűtsd le magad a legstílusosabb fesztiválon!

ital fesztivál program pezsgő prosecco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabad egy pohár gyöngyöző pezsgőre vagy egy pohár proseccóra? Ha a válaszod igen, akkor neked is ott a helyed a buborékos italok rajongói között az Akvárium parkos területén, az Erzsébet téren július 25-28. között.  

A fesztiválon kiderül, mi a különbség a pezsgő és a champagne között, vagy hogy a habzóbort mi választja el a proseccótól. Lehetőség nyílik világhíres márkák és újonnan debütált tételek felfedezésére, s olyan italok "tesztelésére", amiket csak ritkán vagy egyáltalán nem kínálnak a vendéglátóhelyek. Aki nemcsak kóstolni szeretne, hanem tanulni is a buborékokról, szakmai előadásokon vehet részt délutánonként, vasárnap pedig pezsgőkoktélokat is értékelhet.

A Strongbow Buborék Színpadon a Belmondo, a Manoya, a Good Time Boys és az Elefánt zenekar koncertezik csütörtöktől vasárnapig este nyolc órától, pénteken és szombaton pedig a Compact Disco lemezlovasa, DJ Lotfi Begi szolgáltatja a pezsgő hangulatú zenét éjszakába nyúlóan.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A Forma-1-rajongók LED falon nézhetik a hétvégi futam közvetítéseit, a kiállítói standok pedig kora délutántól várják a buborékra vágyókat az Erzsébet téren. Az idei fesztiválon kiemelt helyet kapnak a hazai buborékos borok, a látványos Buborék borbárban ugyanis a magyar habzó- és gyöngyözőborok széles választékát, fiatal borászok újdonságait kortyolgathatják a vendégek.

Az egyedülálló italkínálat mellé figyelemreméltó gasztronómiai választékkal is készülnek a szervezők.

A rendezvény ingyenesen látogatható, csupán a kóstolópohár megvásárlása kötelező, és a standoknál készpénzes fizetésre van lehetőség.

Nyitva tartás: 14.00-02.00 óráig, vasárnap este 24.00 óráig.

Napi bontás:

1. nap: Egy pohár pezsgő és egy pohár prosecco között 20.00-kor fellép a Belmondo, 22.00-től DJ Senior Hal áll a DJ pult mögé.
2. nap: Ezen a napon a pezsegő hangulatban 20.00-kor fellép a szépséges Manoya, 22.00-től DJ Lotfi Begi áll a DJ pult mögé.
3. nap: Az irányított kóstolások után, már igazán pezsgő hangulatban 20.00-kor meghallgathatod a Good Time Boys koncertjét, majd 22.00-től DJ Lotfi Begi áll a DJ pult mögé.
4. nap: Vasárnap 13.30-16.00 óra között csatlakozz hozzánk, és kövesd a Magyar Nagydíj élő közvetítését a Buborék Fesztiválon! 20.00-tól színpadon az Elefánt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.