Katalin hercegnő a kis trónörökösre vigyázott, Cressida Bonas azonban ismeretlen okból mulasztotta el Lady Laura Marsham és James Meade esküvőjét.

Se Vilmos felesége, Katalin hercegnő, se Harry kedvese, Cressida Bonas nem tudott részt venni Lady Laura Marsham és James Meade esküvőjén, amelyen a brit közélet színe-java ott volt. Nem meglepő hát, hogy ismét Katalin húga, Pippa Middleton került reflektorfénybe a nagy eseményen.

Forrás: AFP

Nem csak a Tabitha Webb által tervezett kék csipkeruhája miatt szegeződött minden szem a hercegnő húgára. Nemrég ugyanis felröppent a hír, miszerint Pippát eljegyezte brókerként dolgozó barátja, Nico Jackson. Ennek ellenére sem az újdonsült vőlegénynek, sem pedig az állítólagos gyűrűnek nem volt se híre, se hamva. Katalin húgának közeli barátai korábban elárulták, Pippa a születésnapjáig nem szeretné közzétenni a nagy hírt. Lehetséges, hogy ez is csak a terv része lenne?

Öltözz úgy, mint egy sztár: Pippa Middletonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130514-oltozz-ugy-mint-egy-sztar-pippa-middleton-divatos-mintas-nadragban.html Ezért vékonyabb Katalin hercegnő, mint Pippahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130215-az-elsoszulott-gyermekek-nagyobb-valoszinuseggel-lesznek-cukorbetegek-viszont-magasabbak-es.html Kevesen kíváncsiak Pippa Middleton buliszervezési tanácsairahttp://www.life.hu/szorakozz/20121116-szorakozas-program-kevesen-kivancsiak-pippa-middleton-buliszervezesi-tanacsaira.html A magyar származású üzletemberrel randizott Pippa Middletonhttp://www.life.hu/legykepben/20120903-pippa-middleton-katalin-hercegno-huga-aki-a-magyar-szarmazasu-andre.html Pippa Middletonnak keményen beszólt a híres divattervezőhttp://www.life.hu/legykepben/20120801-karl-lagerfeld-velemeny-szerint-pippa-middleton-katalin-hercegno-huga-csak.html