A herceg elég bizarr helyen töltötte az éjszakát: egy mélyhűtőben. Vajon miért?

Harry herceg minden kalandban benne van. Károly brit trónörökös fiát most "jégre tették": egy mélyhűtőben töltötte az éjszakát, ahol sarkvidéki körülményeket szimuláltak. A 29 éves herceg ugyanis antarktiszi túrára készül. A verseny novemberben indul, és célja a Déli-sarkpont - írja az USA Today.

Forrás: AFP

A 200 mérföldes megmérettetést harctéri sérüléseik miatt fogyatékossá vált brit veteránokkal hajtja végre. Harry társaival együtt 20 órát töltött a hidegkamrában, nem éppen királyi körülmények között: mínusz 31 fokos hőmérsékletnek és 45 mérföldes (72 kilométeres) sebességű szélviharnak volt kitéve. Amikor a próba végén megkérdezték tőle, mi volt a legnehezebb pillanat, viccesen azt felelte: besétálni a kamrába. A versenyt a Walking With The Wounded (Sétálj a sérültekkel) elnevezésű jótékonysági alapítvány szervezi.

 

Schwarzenegger rosszfiú lesz az Avatar 2-benhttp://www.life.hu/szorakozz/20130917-arnold-schwarzenegger-lesz-a-rosszfiu-arnold-schwarzenegger-avatar-2-cimu.html Pucéran gyűjtenek pénzt a brit asszonyokhttp://www.life.hu/szorakozz/20130917-jotekony-celbol-meztelenre-vetkoztek-castleside-falu-asszonyai-foto.html Saját márka lesz Kim Kardashianbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130917-kim-kardashian-amerikai-televizios-szemelyiseg-kilep-a-kardashian-csaladbol-es.html Koncert közben támadtak Beyoncérahttp://www.life.hu/szorakozz/20130917-braziliai-koncertje-alatt-rantottak-le-a-szinpadrol-beyonce-amerikai-enekesnot.html Sérülésekkel ért véget az egyetemi kötélhúzáshttp://www.life.hu/szorakozz/20130917-tobben-megserultek-a-corvinusbme-kotelhuzo-versenyen-hetfo-ejjel-a-szabadsag.html