Immár hivatalos: a brit szupermodell fog pózolni a hatvanéves Playboy január-februári számának címlapján - ruha nélkül.

Ismét meztelenkedni készül Kate Moss. A brit modell már meg is állapodott a nyuszis magazinnal, akik fennállásuk hatvanadik évfordulójára szeretnék levetkőztetni a modellt néhány pikáns kép erejéig.

Forrás: www.sttropeztan.com
Kate a St. Tropez cég kedvéért is vetkőzött már

A hírek szerint a megállapodás már megszületett, Moss kisasszony pedig egy pucér fotóval fogja ünnepelni negyvenedik születésnapját. A magazin főszerkesztője, Jimmy Jellinek a Los Angeles Timesnak elmondta, Kate egy igazi ikon, éppen ezért tökéletes lesz a címlapra. "Lázba fogja hozni a világot. Hatvan évvel ezelőtt a címlapon Marilyn Monroe-val, korának legnagyobb ikonjával debütáltunk. Nekünk pedig most itt van Kate Moss!" - tette hozzá.

Kate Moss már nagyon nincs formábanhttp://www.life.hu/szepulj/20130812-kate-moss-szupermodell-kicsit-elengedte-magat-nyaralasan.html Talpig aranyban a szexi Kate Moss - fotóhttp://www.life.hu/legytrendi/20130705-kate-moss-szupermodell-dogos-kepeit-arverezik-el-a-christies-aukcios.html Meztelenre vetkőzött Kate Mosshttp://www.life.hu/legytrendi/20130627-lifenight-kate-moss-modell-meztelenre-vetkozott-a-versace-osziteli-kollekcio.html Csúnyán lepipálta Katalin Kate Mossthttp://www.life.hu/legytrendi/20130530-katalin-hercegno-kate-moss-modellt-is-megelozve-az-elso-szamu.html