Hajós András TV2 műsorvezető Friderikusz zsűritag Lakatos Márk Liptai Claudia Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Merőben új feladat vár Liptai Claudiára, akit ezúttal a zsűriasztal mögé ültettek a TV2 új műsorában. Clau a külföldi sztárok bőrébe bújó hírességeket bírálhatja.

A Sztárban sztár című műsorában hat férfi és hat női énekes áll majd színpadra. A feladatuk, hogy a legprofibb módon megszemélyesítsék azt a külföldi vagy magyar előadót, akit a zsűri feladatul ad számukra. Ahogy a Life.hu is megírta, a műsorvezető ezúttal Fridi lesz, aki a gyermekek után most a felnőtteket biztatja majd.

Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs

A tizenkét versenyző közül a továbbjutók sorsáról a négyfős zsűri dönt, természetesen a közönség voksaival együtt. Liptai mellett Hajós András, Majka és Lakatos Márk is helyet foglal majd a zsűriben - tudta meg a Blikk. "Nem először vállalkozom ilyen feladatra, hiszen a Sztárok a jégen című show-ban már zsűriztem a versenyzőket. Nem lesz könnyű feladat, különösen azért, mert nem vagyok jó kritikus. Nagyon nehéz valaki produkciójáról véleményt mondani, azt hiszem, elsősorban színésznőként és persze nézőként fogom értékelni, mennyire tetszik az előadás" - mondta Liptai Claudia, akinek Hajós Andrással most először lesz alkalma együtt dolgozni. "Már a próbák is nagyon jó hangulatban telnek, és ismerve egymás humorát, azt hiszem, viccekből a felvételek során sem lesz hiány. Izgatottan várom a kezdést" - tette hozzá a műsorvezető.

Leesett a mentorok álla az 54 éves nagyitólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130923-mindenki-ledobbent-az-amerikai-xfactor-54-eves-versenyzojetol-lillie-mccloudtol.htmlVili bácsi női ruhában parádézotthttp://www.life.hu/szorakozz/20130923-a-baratok-kozt-vili-bacsija-azaz-varkonyi-andras-noi-ruhaba.htmlMilliókért árulják Alföldi festményeithttp://www.life.hu/szorakozz/20130923-alfoldi-robert-szineszrendezo-festmenyeit-milliokert-aruljak.htmlKelet-Magyarországon adták fel a nyertes szelvénythttp://www.life.hu/szorakozz/20130923-keletmagyarorszagon-adtak-fel-a-nyertes-otoslotto-szelvenyt.htmlLiptai Claudiával nyaralnának a legtöbbenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130923-liptai-claudia-szineszmusorvezetovel-nyaralna-a-legtobb-magyar-egy-friss-felmeres.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.