Új dalától reméli a sikert a milliomoscsemete, aki a legextrémebb fürdőruhákban táncolja végig a klipet.

Popkarrierbe fog Paris Hilton? A milliomoscsemete, aki korábban próbálkozott már énekléssel, nemrég úgy határozott, ismét megcsillogtatja zenei tehetségét.

Forrás: Youtube/Cash Money Records

A Good Time címet viselő dalban nemcsak a rapper Lil Wayne működik közre, hanem egy csapat hiányos öltözékű lány és fiú is együtt rázza a 32 éves Parisszel. Mintha egy kicsi ellentmondás lenne a bikiniben táncoló örökösnő és korábbi kijelentése között, miszerint elege van a bulizásból és a körülötte lévő cirkuszból... Paris Hilton legújabb szerzeményét te is megnézheted itt:

 
Imádja a vad dolgokat Paris Hiltonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130822-lifenight-paris-hilton-milliomos-celeblany-ibizan-nyaralt-ahol-bikinialakot-villantott.html Pirossal hódít a strandon Paris Hiltonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130716-lifenight-paris-hilton-orokosno-milliomos-celeblany-piros-bikiniben-es-neccben.html Tökéletes alakja van Paris Hiltonnakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130710-lifenight-paris-hilton-milliomos-celeblany-malibun-nyaralt-es-tokeletes-bikinis.html Paris Hilton hableánynak érzi magáthttp://www.life.hu/szorakozz/20130702-lifenight-paris-hilton-celeblanmedences-fotozasa-video.html Ilyen palotában él Paris Hiltonhttp://www.life.hu/szorakozz/20130614-paris-hilton-celeblany-megengedte-sofia-coppola-rendezonek-hogy-a-hazaban.html