Tóth Gabi Szikora Róbert X-Faktor Szabó Ádám Bozsek Márk mentorok Danics Dóra Alföldi Róbert Eckert Anikó szerelmes dalok Krasznai Tünde Geszti Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelmes daloké volt a főszerep az X-Faktor harmadik élő show-jában. Az énekesek a szenvedélyek viharában küzdöttek a versenyben maradásért. Íme, az öt legérzelmesebb produkció a Life.hu rózsaszín szemüvegén keresztül.

Krasznai Tünde a szerelmes hetet szerelmes pillanatokkal kezdte. Megmutatta barátját és kettejük harmonikus kapcsolatából is kaphattunk ízelítőt. A lány produkciója teli volt érzelemmel, mindezt pedig megfűszerezte Tünde erotikus hangja. Alföldi Róbert számára Tünde a színpadi erőt képviseli, most viszont - hangzott a kritika - kicsúszott a kezéből az irányítás. Gabi szerint modorossá vált az énekesnő előadásmódja, ugyanis Tünde nem bírt az érzelmekkel. Szikora - ahogy mondta - kapitulált a produkciótól.

Eckert Anikó mintha egy német drámából lépett volna ki, úgy adta elő Amy Winehouse Back To Black című dalát. Jól állt neki a szenvedélyes előadásmód, a szőke lány remekül közvetítette az érzelmeit. Alföldi végre ráérzett, hogy Anikót színpadi szerepbe kell helyezni, mert ettől élni kezdett a produkció. Szikora Eszenyi Enikőhöz hasonlította Anikót, és ebben egyet kell, hogy értsünk vele. Tóth Gabi egy új személyiséget vélt felfedezni. Alföldi meghatódott, ilyet is ritkán láthatunk.

Bozsek Márkon nagy a nyomás, hiszen egy ország rajong a Barátok köztből megismert fiúért. Ő azonban teljes alázattal és odaadással küzd hétről hétre, hogy bebizonyítsa, énekelni is ugyanolyan jól tud, mint színészkedni. Márk retteg Alföldi Róbert kritikáitól, ezt bevallotta mentorának, Geszti Péternek. Most azonban sikerült hatnia a színészre, aki kifejtette, tetszett neki a produkció, mert végre 'nem volt túlteljesítve', Márk flegmán odatette magát és ez jól állt neki. A fiú kirobbanó örömmel fogadta a mentor dicséretét. Geszti szerint Márk végre elhitte, hogy az X-Faktorban a helye.

Szabó Ádámot most is imádtuk! Bár olyan, mintha önmaga karikatúrája lenne, hatalmas elálló füleivel. Mégis az az őszinte, szívből jövő akarás, ami sugárzik róla, szerethetően férfiassá teszi. Alföldi hullámzónak és iskolásnak érezte a produkciót. Szikorának az est fénypontja volt az előadás. Geszti szerint Ádám olyan, mint egy terminátor, aki legyőzi a dalát. Szívet és eleganciát kért az énekestől.

Danics Dóra varázslatos előadása magávalragadó volt. Érzelmes és sugárzó személyiség jelent meg a színpadon. Az Anna and the Barbies-dal nagyon jól állt az énekesnőnek. Tóth Gabi szerint olyan pillanatot kapott el Dóra, amelyre mindenki emlékezni fog. Alföldi szerint megint mórikálta magát a lány, nem tudta megfogni a lovakat, és elszabadultak az érzelmei. Szikora szerint a színpad Dóra világa. A lány bevallotta, önkívületi állapotban került és adta, ami jött belőle. Nekünk ő szerezte a legkellemesebb perceken ezen a héten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.