A Vundersőn és Zuperszexi vasárnapi adásában Tóth Gabi megdöbbentő kijelentéseket tett. Úgy véli, nem nyerhetné meg az X-Faktort és azt is bevallotta, szexinek tartja Zámbó Krisztiánt.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani ezúttal Tóth Gabit kötötte hazugságvizsgálóra. Az énekesnő minden kérdésre őszintén válaszolt és még az sem zavarta meg, hogy a fiúk próbálták befolyásolni az eredményt. Volt olyan kérdés, ahol Balázsék direkt megnyomták a hazugságjelző gombot, pedig Gabi biztos volt benne, igazat mondott.

Forrás: RTLKLUB
Gabi hazugságvizsgálóra kötve

A válaszokból kiderült például, hogy Gabi szerint nem sok jó énekesnő van kis hazánkban. Amikor pedig Balázs azt kérdezte, "Te meg tudnád nyerni az X-Faktort?" Gabi ráncolta kicsit a homlokát és azt válaszolta:"Nem, mert lány vagyok és a lányokra nagyon nem szavaznak" - vallotta be, és ezzel utalt arra, hogy a mentorok tudják a szavazatok alakulását, és pontosan tisztában vannak az előző évek statisztikáival. Eddig az X-Faktor mindhárom évadát férfi nyerte. A mentorok pedig tartanak attól, hogy ez idén sem lesz másképp.

Balázs utána a pasikra vonatkozó kérdésekkel zaklatta Gabit."Zámbó Krisztián szerinted szexi?" Gabi most sem gondolkodott sokat és határozottan kijelentette: "Igen!", de kifejtette, randizni nem szeretne vele.

Barátnőjét siratja Péterffy Lilihttp://www.life.hu/legykepben/20131028-peterffy-lili-az-rtl-klub-xfaktoranak-elo-adasaban-az-mdcvel.html Megtaposták a Heti hetes sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20131025-vancsa-istvant-a-heti-hetes-sztarjat-megtaposta-a-kakas-egy.html Fogházba is kerülhet Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/legykepben/20131029-rekasi-karoly-szinesz-elvette-egy-fotos-gepet-az-ugyeben-nyomoz.html Tört-zúzott Kasza Tibihttp://www.life.hu/legykepben/20131028-kasza-tibi-zenesz-showman-egy-helikopterrel-tort-zuzott-a-lakasaban.html Nyitott kapcsolatban él Krasznai Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20131028-krasznai-tunde-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoje-geszti-peter-mentoraltja.html