"Szemét vagy Sanyi!" - kiáltozott Majka a Mr és Mrs, a sztárpár-show döntőjében, amikor kiderült, hogy a birkózó sokszor megbántja feleségét.


Arra a kérdésre, hogy ki bántja meg többet a másikat Bárdosi és felesége egyértelműen Sanyit jelölték meg. Claudia ezt látva megjegyezte, hogy a három adás után ez számára is egyértelmű volt. Ekkor Majka bekiabált "Szemét vagy Sanyi!"

Forrás: TV2

"Nekem Bika a csillagjegyem és ha negatívum ér, hamar fölkapom a vizet, hamar begurulok, de utána el is tűnik a haragom. Ildi is hasonlóan működik, de ő tovább tud duzzogni, mint én" - magyarázkodott a birkózó, aki nem szívta mellre Majka beszólását.

Pucérkodás miatt letiltották Toncsithttp://www.life.hu/szorakozz/20131029-balint-antonia-egykori-szepsegkiralynot-letiltottak-a-kozossegi-oldalrol-pikans-fotoi.html A szakadék szélén száguldozott a biciklishttp://www.life.hu/szorakozz/20131028-kelly-mcgarry-extrem-biciklis-a-sziklas-hegyoldalon-szaguldott-lefele.html Leállítják a Bálna lézerjátékáthttp://www.life.hu/szorakozz/20131028-eltunik-budapest-egerol-a-balna-kulturalis-kozpont-lezerfenyinstallacioja.html Halálos magasságból ugrott le Beyoncéhttp://www.life.hu/szorakozz/20131028-beyonce-amerikai-enekesno-190-meter-magassagbol-ugrott-le-egy-ujzelandi.html Elhunyt Lou Reed legendás rockzenészhttp://www.life.hu/szorakozz/20131027-elhunyt-lou-reed-legendas-amerikai-rockzenesz.html