Oroszország téli olimpia népszerűsítés ingyen jegy guggolás metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik moszkvai metróban 30 guggolásért metrójegyet adnak. Az akció célja, hogy rávegye az embereket a sportolásra és népszerűsítse a 2014-es téli olimpiát.

Megizzasztják az embereket Oroszországban. A kormány kitalálta, hogy egy kis testmozgásért cserébe ingyen utazhatnak a metrón a helyiek. A különleges automatát, amely számolja a guggolásokat, Moszkva egyik állomásán állították fel. 30 térdhajlítás két percen belül és jön a jegy.

Forrás: Youtube

A speciális masina december 3-ig található meg a Vystavochaya állomáson. A remek kezdeményezés célja, hogy rávegye az embereket a sportolásra, illetve népszerűsítse a közelgő téli ötkarikás játékokat, amely februárban, Szocsiban lesz. Az orosz olimpiai bizottság elnöke azt mondja, meg akarták mutatni, hogy az olimpia nemcsak egy nemzetközi verseny, amit nézünk a tévében, hanem egy olyan esemény, amely be is vonja az embereket a sportos életmódba.
Azt, hogy pontosan hogyan működik a szerkezet, ebben a videóban megnézheted:

Kiverte a biztosítékot a karácsonyi reklámhttp://www.life.hu/szorakozz/20131121-kiverte-a-biztositekot-a-kmart-uzletlanc-karacsonyi-boxernadrag-reklamja-video.htmlRázd meg Szikora Róbertet!http://www.life.hu/szorakozz/20131121-hogombbe-zartak-az-x-faktor-mentorat-az-r-go-frontemberet-szikora-robertet.htmlAz Erzsébet híd titkaihttp://www.life.hu/szorakozz/20131120-az-erzsebet-hid-atadasanak-49-evfordulojara-kepgaleriaval-es-torteneti-erdekessegekkel.htmlÚj show-t indít a TV2http://www.life.hu/szorakozz/20131121-a-tv2-programigazgatoja-ralf-bartoleit-a-big-picture-nevu-televizios-nemzetkozi-vasaron.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.